Sommarjobb utomlands - SponsorerJobba i Kanada

Är du intresserad av att jobba i Kanada i upp till ett år? Global People Solutions erbjuder gratis förmedling för svenska studenter och ungdomar till ett antal jobb, både kort- och långfristiga, i Nordamerikas hetaste ekonomi i västra Kanada. Det finns fortfarande ett stort antal lediga sommarjobb inom hotell, restaurang och turism. Du har även möjligheten att redan nu ansöka om vinterjobb på dom största skidorterna i Kanadas berömda Rocky Mountains.

Vill du veta mer, skicka din CV till Tony Williams på
[email protected]

Global People Solutions

    Beställ info


Jump Australia Working Holidays

Nu är dagarna som arbetslös backpacker förbi, inget mer jobbsökande utan resultat. Jump Australia hjälper dig med allt vad att söka jobb utomlands innebär. Vi garanterar att du har ett jobb i Australien innan du lämnar Sverige, vi hjälper dig även med de små enkla sakerna, så som att starta ett australiensiskt bankkonto, sätta upp ett mobilabonnemang, skattefrågor och logi. Allt detta för en bråkdel av den summa du förmodligen kommer att spendera på att söka jobb på plats i Australien.

Jump Australia


Läs mer     Beställ info


Kom och jobba på Island! Säsongsjobb inom många branscher...

Ninukot erbjuder säsongsjobb på företag och bondgårdar på Island. Exempel på jobb: turism/hotell, trädgård, barnpassning/hushållsarbete, fiskeindustrin etc. Jobben är placerade över hela ön oftast i mindre familjeägda företag. Du måste vara mellan 18 och 30 år, EU-medborgare och prata bra engelska. De flesta jobben kräver inte arbetslivserfarenhet. Varaktighet 3-12 månader. Lön min 1430 Euro/månad. Boende och logi 20 Euro/dag. Ansök via Ninukots hemsida under "Läs mer"

Ninukot
Skeggjastadir, 861 Hvolsvollur, Iceland
www.ninukot.is email: [email protected]
tel. +354 4878576, fax. +354 4878572

Ninukot


Läs mer


Arbeta på ”summercamp” i USA

Skandinaviska Institutet / Camp America söker lägerledare och underhållspersonal för sommaren 2007. Vistelsen på lägret varar i 9 veckor med start i juni. Åldrarna på barnen är 6-16 år.

Camp America söker både allmänna ledare och specialiserade ledare inom en lång rad aktiviteter, sporter och hobbies (t.ex ridning, simning, segling, vattenskidåkning, paddla kanot/kajak, golf, skytte, bågskytte, scouting, klättring, måla, drejning, drama, dans). Kontakta gärna oss om du behärska en aktivitet men är osäker på om du kan söka.

Camp America söker även personal för driften på camperna, bl a kökspersonal, restaurangbiträden, vaktmästare och inom administration.

Skandinaviska Institutet


Läs mer


Bartenderutbildning på Mallorca

Förverkliga din dröm om att bli stjärnan bakom bardisken! Bartender.se erbjuder en 2 veckors bartenderkurs i Magaluf på Mallorca. Här bor och pluggar du mitt i händelsernas centrum. Som bartender har du hela världen som ditt arbetsfält, överallt finns det behov av duktiga bartenders. Goda möjligheter till anställning på någon av öns barer efter utbildningen. Skolan ordnar resa & boende.

Bartender.se


Läs mer     Beställ info


Jobba som lägerledare i USA

Ha kul, jobba utomhus, skaffa vänner för livet och gör en insats för barn! Det är ICEPs filosofi. Genom dem kan du sommarjobba som lägerledare i USA. Du jobbar med människor samtidigt som du får uppleva ett annat land. ICEP är en stor organisation som gärna vill ha skandinaviska ledare på sina läger. De hjälper dig med information och praktiska förberedelser innan du påbörjar ditt jobb. Kontakta Lisa: [email protected] för mer information.

ICEP


Läs mer