Företagsekonomi - SponsorerHandelshögskolan BBS i Kalmar

Handelshögskolan BBS vid Högskolan i Kalmar erbjuder dig 9 unika profilprogram, en fantastisk utbildningsmiljö och vägen till ditt drömjobb! Genom oss får du en konkurrenskraftig ekonomisk examen med möjlighet till spetskompetens inom t.ex. hälsa, musikindustri, turism, internationella affärer, handel, marknadsföring m.m.

Handelshögskolan BBS i Kalmar


Läs mer


Intercollege på Cypern

Intercollege är det största och ledande universitetet på Cypern. Det har campus i de tre största städerna Nicosia, Limassol och Larnaca. Universitetet erbjuder internationellt erkända program med ECTS poäng (European Credit Transfer and Accumulation System). Här finns 65 program på fyra olika fakultet: Business, Education, Humanities, Social Sciences & Law, Sciences & engineering.

Cypern är medlem i EU och erbjuder ett behagligt liv i ett underbart klimat med gästvänlig befolkning. Livskvaliteten är hög, det är fortfarande billigt att leva och engelska är öns främsta affärsspråk.

Intercollege


Läs mer     Beställ info


Vägen till din nya karriär!

Fabi ger dig karriärmöjligheter!
Fabi kompetanse är en av få nischade konsult och rekryteringsföretag som vänder sig till dig med ekonomisk bakgrund. Vi växer snabbt, och har idag många och spännande uppdrag hos våra kunder i Stockholmsregionen.
Hos oss har du stora möjligheter att hitta ditt drömjobb! Antingen via konsultverksamheten eller vår rekryteringsverksamhet.
Konsult - Som konsult har du en tillsvidareanställning med fast månadslön, betald semester, friskvårdsbidrag mm. Vi har nära kontakt med våra konsulter, dels via personliga besök eller våra regelbundna konsultträffar.
Rekrytering direkt till kund - Vi hjälper våra kunder med att rekrytera in nya medarbetare. Kanske sitter du idag på ett jobb, men är sugen på något nytt.

Titta in på vår hemsida www.fabi.se eller hör av dig så berättar vi mer!

Fabi Kompetanse AB


Läs mer


Gastronomi – produktion och ledning, 80 KY-poäng

KY-utbildning inom gastronomi, 80 poäng. Utbildningen som ger jobb och framgång!

Ekonomi- och ledarskapsprogram för erfaren restaurangpersonal som vill starta eget eller ta ledningsansvar inom företag i branschen.
Innehåll: Ekonomi, ledarskap, marknadsföring, juridik, data/logistik mm
Studiemedelsberättigad.
Ring 08 - 711 12 40
e-post: [email protected]
hemsida: www.gastronomihogskolan.com

Gastronomihögskolan


Läs mer


Framtidsjobb som redovisningsekonom?

IHM Redovisningsekonom på två år (80 KY-poäng) är utbildningen för dig som vill utvecklas inom redovisning, ekonomistyrning och affärssystem. Du får en helhetssyn och övergripande affärsförståelse, vilket är avgörande för att kunna producera relevant ekonomisk information. Utbildningen ger både praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta inom ekonomifunktionen i företag eller offentlig förvaltning.

IHM Business School i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Läs mer


Informationslogistik för yrkesverksamma 30 hp

Högskoleutbildning som vänder sig till dig som jobbat några år inom näringslivet och vill kunna matcha kraven när det gäller näringslivets omställning mot ökad effektivitet genom att lära dig hantera förändring, processer och effektiva informationsflöden. Distansutbildning på halvfart under ett år – går alltså utmärkt att kombinera med ett arbete eller andra studier. Ges vid Centrum för Informationslogistik (CIL) i Ljungby.

Centrum för Informationslogistik


Läs mer


Är du intresserad av ekonomi och samtidigt brinner för musik?

Då skall du söka till vårt populära Music & Event Management-program på Handelshögskolan BBS i Kalmar!

Handelshögskolan BBS i Kalmar


Läs mer


Är du intresserad av ekonomi och samtidigt brinner för hälsofrågor?

Då skall du söka till vårt populära Health Management-program på Handelshögskolan BBS i Kalmar! Health Management-programmet är en spännande och unik ekonomutbildning med en tydlig framtidsprägel. Inom programmet studerar du två teman som är nära kopplade till varandra. Det ena temat, Det hälsofrämjande arbetet - handlar om sambanden mellan hälsa, effektivitet och lönsamhet i företag och organisationer. Det andra temat, Hälsosektorn - handlar om ekonomi, ledarskap och organisationsförändringar inom hälso- och sjukvårdssektorn.
Sök senast den 15 april!

Handelshögskolan BBS i Kalmar


Läs mer


Redovisningsekonom

Detta är utbildningen för dig som i framtiden vill arbeta med ekonomi, bokföring och redovisning. Med denna utbildning vill vi att du ska få den kompetens och erfarenhet som behövs för att arbete som ekonom inom företag och organisationer. Du får också utbildning i handels- och avtalsrätt, kommunikation, ekonomisystem samt beskattning.

Västerås Stad


Läs mer


Vill du studera företagsekonomi och marknadsföring med växten i centrum?

Om du läser på hortonomprogrammet har du möjlighet att kombinera en bred växtbiologisk utbildning med företagsekonomi. Du får lära dig hur handelskedjan fungerar för frukt, grönt och prydnadsväxter. Detta ger dig
goda förutsättningar att jobba i högre positioner inom detaljhandel och produktion. En utbildning som kan ge många spännande jobb över hela världen.

SLU


Läs mer


Sveriges bredaste utbud av KY-utbildningar inom handeln?

Entreprenörskolan i Leksand erbjuder fem KY-utbildningar inriktade mot handeln. Tag chansen och rusta dig inför en spännande framtid i en expansiv bransch. En nyhet för i år är Handelsentreprenör, 90 p KY.

Vi erbjuder dessa KY-utbildningar:
-Affärsmannaskap - chef och ledare inom handeln, 50 p KY (distans)
-Affärsmannaskap inom handeln, 50 p KY (distans)
-Handelsentreprenör, 90 p KY
-Kommunikatör/Dekoratör, 80 p KY
-Upplevelseentreprenör, 80 p KY

Entreprenörskolan Leksand


Läs mer


AIU London - framtidsutbildning i England

AIU London specialiserar sig på yrkesinriktad utbildning. Våra program och praktikplatser gör att äventyrliga människor från hela världen kan starta sina karriärer inom mode, konst, underhållning, design och ekonomi.

AIU London erbjuder dig möjlighet att plugga till en brittisk eller amerikansk examen i Fashion Design, Fashion Marketing, Fashion Design with Marketing, Interior Design och Visual Communication och en amerikansk examen i Business Administration och Media Production.

AIU - London - American Intercontinental University


Läs mer     Beställ info


Informationslogistik 180 hp

Högskoleutbildning med inbyggd arbetslivserfarenhet. Informationslogistiker är en ny och växande yrkesgrupp som inriktar sig på att utveckla och effektivisera informationsflöden i företag och organisationer. Du läser en mix av IT/informatik, ekonomi/management och logistik och får en verklighetsförankrad helhetsbild genom partnerföretag. Utbildningsort är Ljungby, Centrum för Informationslogistik (CIL) och du är inskriven vid Växjö universitet.

CIL, Växjö universitet


Läs mer


Bond University i Australien

Bond Universitets fakultet "Ekonomi, Teknik och Hållbar utveckling" är Australiens första privata ekonomiskola och strävar efter att ge studenterna de kunskaper som krävs för att möta den globala affärsvärldens behov.

På Bond kan du studera följande program:
Bachelor of Business, Bachelor of Commerce, Bachelor of Information Technology

Master of Business (focus på: Marketing, International Business or Finance)
MBA, Master of Business and IT, Master of Accounting, Master of Information Technology

Bond har flera avtal med KY-program i Sverige. Det innebär att den som har avslutat ett KY-program i Sverige kan läsa till en del på Bond och få ut en universitetsexamen i Business eller IT.


Läs mer     Beställ info


Sveriges nyaste tekniska högskola

Blekinge Tekniska Högskola är en av landets tydligast profilerade högskolor. Vår profil är tillämpad IT och hållbar utveckling av näringsliv och samhälle. Alla våra utbildningar är byggda kring begreppet tillämpad informationsteknik. IT har idag blivit en del av vår vardag och vi reflekterar inte längre över att datorer hjälper oss i vår vardag, både hemma och på jobbet. Men det behövs välutbildade personer som kan sköta och utveckla alla stora IT-system som vi använder dagligen. Dessa utbildas hos oss. På BTH finns även utbildningar inom vård, ekonomi och humaniora – alla med inslag av IT.

Blekinge Tekniska Högskola


Läs mer


Läs universitetskurser på Folkuniversitetet i Stockholm

I Stockholms innerstad, kvällstid, långsam studietakt. Samma studieplan som vid Stockholms universitet.
Företagsekomoni och juridik.
Folkuniversitetet


Läs mer