Hotellyrken - SponsorerPlugga hospitality i Sydney

William Blue School of Hospitality, Tourism and Leisure Management erbjuder tvååriga diplomutbildningar inom hotell eller event management. Du kan även bygga på din utbildning med ett tredje år. KILROY education hjälper dig att komma vidare i dina planer.

KILROY education


Läs mer     Beställ info


KY Turism - en framtidsbransch

Tre spännande val:
- Reseledare
- Resekonsult
- Receptionist
En ettårig Kvalificerad Yrkesutbildning.

Vuxenutbildningen i Uddevalla


Läs mer


Internationell karriär i hotellbranschen - Börja studera vid César Ritz Colleges!

En skola med två campus i Schweiz, en i fransktalande och en i tysktalande delen. César Ritz Colleges är två av Schweiz topprankade hotell- och turismskolor. Skolornas egna rekryteringsmässor, betalda praktikplatser runt om i världen samt en starkt fokus på språk gör att du har stora möjligheter att göra internationell karriär efter utbildningen! Utbildningen är på engelska men med ett starkt fokus på språkundervidning i andra språk. Systerskolor i Australien och USA gör att du kan läsa ditt program på två kontinenter.
Tvåårigt program: "Swiss Diploma in Hotel Management"
Treårigt program: "Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management"
Även MBA-program. Representant i Sverige: CIS www.cis.nu

César Ritz Colleges


Läs mer


Läs på HIM, Hotel Institute Montreux med Blueberry språkresebyrå

HIM är en av Schweiz främsta hotellskolor. Här bor och studerar du i autentisk hotellmiljö med utsikt över Genevesjön och alperna. Skolans treåriga utbildning ger dig en dubbel major i Business Management & Hotel, Restaurant and Resort Management. Sedan är du väl förberedd för ett yrkesliv inom ledande positioner i hotell- och turismbranschen.

Blueberry


Läs mer


Studera hotell/turism i Alperna

Swiss School of Tourism and Hospitality har trettio års erfarenhet av utbildning inom hotel management och är därmed en av Schweiz ledande skolor inom området. Skolan ligger i de schweiziska alperna och erbjuder en fantastisk studiemiljö med skidbackar utanför dörren. Utbildningsfilosofin är att blanda teoretiska ämnen med praktikperioder i branschen. Praktik kan du göra i Schweiz eller i något annat land. Program:
-3 år - Swiss Higher Diploma in Hotel & Restaurant Management
-1 1/2 år- Post Graduate Diploma in International Hospitality

Swiss School of Tourism and Hospitality


Läs mer     Beställ info


Vill Du ha världen som Ditt arbetsfält och klättra på den internationella karriärsstegen?

IHTTI:s Hotel Management skola i Neuchatel, Schweiz erbjuder Dig de rätta förutsättningarna för en internationell karriär. Skolans Hotel Management utbildning vänder sig till dig som är studiemotiverad och samtidigt snabbt vill komma ut i arbetslivet. Utbildningen är drygt 2 1/2 år och leder inte bara fram till en hotel management utbildning från Schweiz utan också en Bachelorexamen från Univeristy of Bournemouth. Termin ett och tre är Du ute i förvärvslivet och omsätter Dina nyvunna kunskaper i praktiken. Under praktikperioderna erhåller Du ersättning. Representant i Sverige: IBS, International Business School.

"När vi skulle göra vår först praktik var Kina, med sin enorma utveckling och potential, ett självklart val för mig." Hanna Isacson, Göteborg.

International Business School


Läs mer     Beställ info