Multimedia och Internet - SponsorerUtbildningen för dig som vill jobba inom medieproduktion!

KY-utbildningen Visuell kommunikation finns i Nyköping och i Västerås. Den vänder sig till dig som vill arbeta med grafisk formgivning och projektledning. Utbildningen omfattar 70 veckor och är studiemedelsberättigad. En tredjedel av utbildningen är arbetsplatsförlagd lärande i arbete (LIA).

Utbildningen förbereder dig för ett yrkesliv inom grafisk produktion. Dina kunskaper efter genomförd utbildning gör att du kan arbeta som till exempel grafisk formgivare, projektledare, produktionsledare, redigerare, originalare, prepressoperatör eller printoperatör.

Mediability


Läs mer     Beställ info


Tre spännande KY-Utbildningar i Osby

Utbilda dig till säljare. Marknadsföring/försäljning med internationell inriktning 80 KY poäng. Utbildningen ger dig en bred försäljningskompetens för arbete både mot den internationella och den svenska marknaden.

Certifierad programmerare 80 KY poäng. Utbildningengg er dig mycket goda kunskaper i programkonstruktion och systemutveckling av datorprogram. I utbildningen ges du möjlighet till sju Microsoft certifikat.

Internationell svetsare 48 KY poäng - Du får fördjupade kunskaper i en eller flera svetsmetoder. Utbildningen leder till internationellt svetscertifikat inom
vald svetsmetod.

Ansökan senast 1 maj. Ansökningsblankett via vår hemsida www.osby.se.

Osby Kommun


Läs mer


Via Berghs till Australien & USA!

Med Berghs Internationella Bachelorutbildning börjar dina utlandsstudier på hemmaplan och fortsätter utomlands. Efter en termin i Stockholm åker du till Australien eller USA för vidare studier inom media, kommunikation, reklam, multimedia eller design. Under den första terminen på det treåriga programmet vänjer du dig vid universitetsstudier på engelska, du möter föreläsare yrkesverksamma inom ditt utbildningsområde och lär känna kursare som kommer att göra samma resa som du.

Inför kursstart hösten 2007 har vi fyra samarbetspartners; Academy of Art University i San Francisco, Billy Blue School of Graphic Arts i Sydney, Swinburne University i Melbourne och Edith Cowan University i Perth.

Berghs School of Communication


Läs mer


Mobilitet och IT, 80 KY-p

- bli den som kan förklara!
Utbildningen fokuserar på att minska glappet mellan människa och mobil IT-teknik och erbjuder såväl tekniska som kommunikativa delkurser. Du lär dig lite om mycket och tänkbara framtida arbetsområden är säljare, förvaltare och utvecklare kring mobil IT.

Viadidakt


Läs mer


Nyfiken på att plugga Multimedia i Sydney?

Billy Blue School of Graphic Arts i Sydney erbjuder topprankade utbildningar inom grafisk och multimedia kommunikation. KILROY education hjälper dig som vill ta chansen och utbilda dig vid en av Australiens hetaste designskolor.

KILROY Education


Läs mer     Beställ info


Folkuniversitetet: Multimedia- och datautbildningar

* Administration, grunder, MS Office med mera
* Nätverk
* Programmering
* Grafiska program
* Webb
* Övriga datautbildningar


Läs mer


TV-produktion, 3D-animation & Dataspelprogrammering

Funderar du på en framtid inom den digitala upplevelseindustrin? Då tycker vi att du ska titta närmare på vad våra kvalificerade yrkesutbildningar kan erbjuda dig. Våra utbildningar är avgiftsfria och studiemedelsberättigade.
Välkommen till PowerHouse i Kramfors, ett av Sveriges modernaste digitala center.

Powerhouse


Läs mer


Ge oss din tid så ger vi dig en framtid

Högaktuella utbildningar med start hösten 2007

• Mjukvaruutvecklare och Servertekniker, 80 KY-poäng
Svenskt näringsliv och IT företag har i dag stora behov av kvalificerad arbetskraft. De får tacka nej till uppdrag för att de saknar personal som har kompetens inom ”det senaste”! På våra KY utbildningar kan Du utbilda dig till mjukvaruutvecklare med hög kunskap om de nyaste programmeringsverktygen, eller utbilda dig till Servertekniker med kompetens inom de senaste nätverkssystemen.

• Robot och automationstekniker, 85 KY-poäng
Utbildningen ger dig bred kompetens att arbeta med industrirobotar och automatiserade system, inom områden som projektledning, utveckling, installation, service samt marknadsföring och försäljning.

• Produktionsutvecklare, 85 KY-poäng
Bli en av företagets nyckelpersoner. Du får arbeta med utveckling och drift av produktionssystem i industriföretag. Utbildningen ger dig en bred bas för att kunna möta olika typer av producerande företag med olika produktionssystem.

Utbildningsborgen


Läs mer


De matematiska och logiska grunderna inom IT

Datorspel, kompilatorer, Google och Photoshop är några exempel på sofistikerade programvaror som kräver spetskompetens inom datavetenskap. Du får den vetenskapliga och tekniska kompetens som krävs för att utveckla komplex programvara med hög kvalitet och säkerhet. Du får god beredskap att anpassa dig till de snabba förändringarna inom branschen.

Datavetenskapligt program, 180 hp vid IT-universitetet i Göteborg.


Läs mer


Bond University i Australien

Bond Universitets fakultet "Ekonomi, Teknik och Hållbar utveckling" är Australiens första privata ekonomiskola och strävar efter att ge studenterna de kunskaper som krävs för att möta den globala affärsvärldens behov.

På Bond kan du studera följande program:
Bachelor of Business, Bachelor of Commerce, Bachelor of Information Technology

Master of Business (focus på: Marketing, International Business or Finance)
MBA, Master of Business and IT, Master of Accounting, Master of Information Technology

Bond har flera avtal med KY-program i Sverige. Det innebär att den som har avslutat ett KY-program i Sverige kan läsa till en del på Bond och få ut en universitetsexamen i Business eller IT.


Läs mer     Beställ info


Var med och utveckla framtiden!

Linuxprogrammering, musik produktion, produktdesign, interaktionsdesign
Hos oss på Institutionen för Teknik vid Högskolan i Kalmar har du många valmjöligheter du kan välja att läsa mellan två, tre eller fyra år. Vi erbjuder dig utbildningar som är personligt utvecklande och intresseväckande. Vi vill att du ska bli attraktiv och efterfrågad på arbetsmarknaden när du är klar med dina studier. Därför har vi ett väl utvecklat samarbete med näringslivet i regionen och i en dialog med dessa anpassar vi utbildningarna efter dagen och morgondagens behov av ingenjörer, tekniker, programmerare och interaktionsdesigner.

Institutionen för Teknik vid Högskolan i Kalmar


Läs mer


Utbilda dig till nätverkstekniker - Nätverks- och kommunikationsarkitekt, 80 KY-poäng

Utbildningen syftar till att ge yrkeskompetens som nätverks- och kommunikationsarkitekt. Typiska arbetsuppgifter är internt konsulterande verksamhet inom nätverks- och kommunikationsområdet eller rådgivande/genomförande funktion som anställd i konsultföretag inom nätverk och kommunikation.

Behovet av kvalificerad medarbetare inom IT-området ökar. Allteftersom kraven på IT-systemen blir högre, kommer också företag och organisationer att behöva medarbetare som säkerställer den tekniska infrastrukturen. Som nätverksarkitekt ansvarar man inte bara för att tekniken fungerar utan även för att systemen används på rätt sätt av användaren. Det är ett utvecklande arbete med mycket goda karriärmöjligheter för den som är nyfiken, tekniskt intresserad och har god social förmåga.

Knowledge Partner


Läs mer


Sveriges nyaste tekniska högskola

Blekinge Tekniska Högskola är en av landets tydligast profilerade högskolor. Vår profil är tillämpad IT och hållbar utveckling av näringsliv och samhälle. Alla våra utbildningar är byggda kring begreppet tillämpad informationsteknik. IT har idag blivit en del av vår vardag och vi reflekterar inte längre över att datorer hjälper oss i vår vardag, både hemma och på jobbet. Men det behövs välutbildade personer som kan sköta och utveckla alla stora IT-system som vi använder dagligen. Dessa utbildas hos oss. På BTH finns även utbildningar inom vård, ekonomi och humaniora – alla med inslag av IT.

Blekinge Tekniska Högskola


Läs mer


Hitta din utbildning bland 58 program och 460 kurser

Kaospilotutbildning, Teknik, ekonomi och ledarskap, Folkhälsovetenskap, Fritidsvetenskap och Informationsarkitekt är några av höstens nya utbildningar. Interaction Design, advanced är en av många nya påbyggnadsutbildningar. Fler av våra utbildningar är yrkesinriktade. Läs mer om utbudet på Malmö högskola - mitt i staden.

Läs mer