Studier i engelska - SponsorerLanGo Språkresor - Med världen som utgångspunkt

LanGo, den personliga språkreseförmedlingen som lovar att svara på dina frågor inom 24 tim, förmedlar språkresor i Europa och övriga världen där du kan utveckla dina språkkunskaper med en rad olika språkkurser i en kvalificerad och trygg miljö. Du bokar enkelt din språkresa och betalar endast skolans avgifter hos oss. Givetvis hjälper vi också till med ditt boende under din vistelse utomlands. De flesta av våra skolor i Europa är godkända av CSN och berättigar dig till studiemedel. Vi ser fram emot att höra från dig!

LanGo Språkresor


Läs mer     Beställ infoBlueberry Språkresebyrå

Studera språk i hundratalet orter i hela världen t ex London, Barcelona, Sydney, Montpellier, Alicante, Heidelberg, Wien, Florens, Ecuador och Sydafrika. Sommar-, intensiv- och terminskurser med studiemedel på universitet och internationella språkskolor. Kontakta oss så ger vi gärna tips och råd. Vi har ofta specialerbjudanden.

Blueberry Språkresebyrå


Läs merAVISTA/Språkreseförmedlarna

Vi erbjuder språkutbildningar fler än 30 platser i England, Irland, Skottland, Malta, USA, Kanada, Australien Nya Zeeland och Sydafrika. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår. De flesta längre kurser inom Europa berättigar till studiemedel. 25 års erfarenhet.

AVISTA/Språkreseförmedlarna


Läs mer


Upptäck världen med STS

Ta chansen och åk iväg och studera engelska i någon av våra noggrant utvalda kursorter i världen. Vi på STS Internationella Språkskolor kan erbjuda dig över 18 år professionell undervisning i engelska i en exklusiv miljö tillsammans med andra studenter från hela världen. Vi erbjuder kurser allt från en vecka till ett helt studieår med kursstar varannan vecka. Du kan läsa engelska eller kombinera dina engelska studier med tex praktik eller läsa en Cambridgekurs.

STS Internationella Språkskolor


Läs mer     Beställ info


Åk med EF till England eller Irland!

EFs språkkurser erbjuder dig den perfekta blandningen av undervisning med sport, kul och sociala aktiviteter. Åk till någon av våra utvalda städer i UK eller Irland och förbättra din engelska.

Välj mellan Bournemouth, Brighton, Eastbourne, Edinburgh, Hastings, Jersey, Manchester, London, Oxford, Swansea Bay, eller Torquay i England eller Dublin på Irland.

EF Språkresor


Läs merEngelska i hela världen - språkresor med Språkpunkten!

Prisvärda språkkurser till mer än 60 internationella språkskolor i England, Irland, Malta, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland. Dom europeiska skolorna är godkänd av CSN för studiemedel. Språkkurserna finns för alla kurslängder, språknivåer (inkl Cambridgekurser) och startar året runt. Vi hjälper snabbt till att ordna allt inklusive boende och ansökan till CSN. Checka pris & datum här!

Språkpunkten


Läs mer     Beställ info


ESL Språkutbildning

Språkkurser och språkresor utomlands.
Terminskurser CSN, korta kurser, 18 språk världen över.
Alla åldrar. Lägstaprisgaranti. Specialerbjudanden.

ESL


Läs mer


Folkhögskolorna i Sverige: Språkkurser

Här hittar du kurser och utbildningar inom språkområdet på folkhögskolor runt om i landet!

Folkhögskolornas informationstjänst


Läs mer


Välkommen att vara dig själv!

Grennaskolan Riksinternat har riksintag på alla program och erbjuder:
Samhällsvetenskapligt program med samhällsvetenskaplig eller ekonomisk inriktning, estetisk eller hälsoprofil
Naturvetenskapligt program med naturvetenskaplig eller miljövetenskaplig inriktning, estetisk eller hälsoprofil
Samhällsvetenskapligt program på engelska
IB Diploma Programme med all undervisning på engelska

Skolan är ett riksinternat


Läs mer     Beställ infoStudera engelska med SI-Språkresor

The Beatles sade, på stark Liverpool dialekt, när de första gången kom till USA, att de ville jämföras med Jesus. Och amerikanarna förstod! Vill du veta mer om språkstudier i engelska, kontakta Maria Waldén som är studierådgivare för det engelska språket. Maila alla dina frågor och
funderingar till
[email protected] eller ring 031-13 80 85.

SI - Språkresor

Läs mer     Beställ info


Aspect

Erbjuder studiemedelsberättigade språkkurser, internationellt studieår, high school, diplomutbildningar, college och utlandspraktik. Studera engelska, spanska, franska, tyska och italienska i det land det talas. Vi erbjuder språkresor till England, Skottland, Irland, Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada, Malta, Spanien, Frankrike, Tyskland och Italien. Diplomutbildningar i bl a business och design i Australien och Nya Zeeland. Studier på ett amerikanskt college, high school mm ....

Aspect


Läs mer


Välj rätt språknivå! Gör ett språktest!

Att välja rätt nivå är viktigt för att nå det resultat just du förväntar dig.
Vår nivåindelning följer Europarådets nivåskala. Gör gärna vårt språktest, ett bra sätt att bedöma dina kunskaper.

IS Internationella Skolorna - Folkuniversitetet


Läs mer


Folkuniversitetet: Internationella språkdiplom

Information om engelska, tyska, spanska, franska och italienska språkdiplom.

Folkuniversitetet


Läs mer