Länder A-Ö
Här hittar du information om arbete i hela världen. Klicka på det land du är intresserad av i navigeringen till vänster!
Denna avdelning presentas i samarbete med:
Mikaela tog hand om vilda djur i Afrika
För Mikaela är djur det stora intresset i livet. När hon fick chansen att åka till Afrika för att hjälpa till att ta hand om vilda, övergivna djur tvekade hon aldrig.
Läs mer

Nyfiken på att jobba utomlands?
I september och oktober arrangerar Arbetsförmedlingen och Eures jobbmässor med inriktning på arbete utomlands.
Här kan du träffa utländska arbetsgivare, delta i seminarier om att arbeta utomlands, få tips om hur du söker arbete samt prata med personer som själva har arbetat utomlands.
Läs mer

Redo för ett nytt land och nya möjligheter?
Vår kundtjänst behöver förstärkning och vi söker fler agenter till våra kontor i Vilnius i Litauen och i Tallinn i Estland.
Läs mer

Mitt i en internationell karriär
Felix Jondal tog examen från Les Roches hotellskola i Schweiz för nio år sedan. Sedan dess har han hunnit med att göra internationell karriär på några av världens mest exklusiva hotell.
Läs mer

Säsongsjobb på Island
Ninukot hjälper dig att hitta säsongsjobb inom många olika områden t ex: turism/hotell, fiskeindustrin, barnpassning.
Läs mer

Säsongsarbete i Australien, Japan, USA, Kanada och Nya Zeeland
Som AgriVenture praktikant bor och arbetar du hos en godkänd värdfamilj, speciellt utvald för att passa dig, som har ett jordbruks- eller trädgårdsföretag. Du praktiserar 7-9 månader. Avresor kontinuerligt under året!
Läs mer

Hjälp i Barcelona - Arbete, boende, praktikplats
Hjälper dig att hitta arbete, boende, praktikplats, universitet och skolor i Barcelona och hela Spanien.
Läs mer

Bli lärare i Thailand!
Framförallt behövs lärare inom ämnena engelska, matte, data och vetenskap.
Läs mer

Reseinformation från de svenska ambassaderna
Här finns reseinformation på svenska från samtliga svenska ambassader runt om i världen. Resesäkerhet är en viktig del men här finns även landfakta, information om handel, pass & körkort, vigsel osv.
Swedenabroad.com
Läs mer

Köln och Düsseldorf – samla arbetslivserfarenhet på den tyska marknaden!
Fyra månaders praktik på ett tyskt företag i kombination med språkstudier.
Läs mer

Ett annorlunda sommarjobb
My kombinerade sommar-
jobb med naturupplevelser på Island. Här kan du läsa mer om hennes upplevelser och få tips om hur du själv kan fixa jobb där!
Läs mer

Massor av jobb lediga i Kanada!
Global People Solutions erbjuder gratis förmedling för svenska studenter och ungdomar till ett antal jobb, både kort- och långfristiga, i Nordamerikas hetaste ekonomi i västra Kanada. Skicka ditt CV till Tony Williams på [email protected]


Säsongsjobb på Island
Ninukot hjälper dig att hitta säsongsjobb inom många olika områden t ex: turism/hotell, fiskeindustrin, barnpassning.
Läs mer

Jump Australia Working Holidays
Vi garanterar att du har ett jobb i Australien innan du lämnar Sverige, vi hjälper dig även med de små enkla sakerna, så som att starta ett australiensiskt bankkonto, sätta upp ett mobilabonnemang, skattefrågor och logi.
Läs mer

Upplev Kina på ett annorlunda sätt!
Teach & Travel China är ett nystartat program som ger en unik chans att få arbeta som engelsklärare och ta del av det kinesiska språket och kulturen under ett par månaders tid. Anna är där just nu.
Läs mer

Behöver du transporthjälp av dina saker inför utlandsvistelsen?
Active Air Cargo är speditionsföretaget med stor kunskap och personlig service specialiserat på flygfrakt. Vi erbjuder attraktiva transportlösningar åt privatpersoner såväl som företag. Läs vår guide om hur det fungerar att skicka gods genom oss - det är mycket lättare än du tror!

Active Air Cargo
Läs mer

Hjälp till jobb i Nya Zeeland
Är du mellan 18 och 30 år kan du söka Working Holiday Visa där du har rätt att resa och jobba i Nya Zeeland under 12 månader. Work & Travel Company hjälper dig!
Läs mer

Praktik och volontärarbete i Latinamerika!
En svensk biståndsorganisation med verksamhet i Latinamerika och Sverige.
Läs mer

TEFL-certifikat - om du vill undervisa i engelska utomlands
TEFL-kurs är för dig som vill undervisa i engelska utomlands. De flesta arbetsgivare kräver att du har gått en TEFL-kurs för att få jobba som engelskalärare. TEFL Worldwide skriver om certifieringen. I Prag har de 4-veckorskurser med deltagare från Europa. De hjälper även till att hitta jobb till sina kursdeltagare.
Läs mer