Studier i SydafrikaLanGo Språkresor - Med världen som utgångspunkt

LanGo, den personliga språkreseförmedlingen som lovar att svara på dina frågor inom 24 tim, förmedlar språkresor i Europa och övriga världen där du kan utveckla dina språkkunskaper med en rad olika språkkurser i en kvalificerad och trygg miljö. Du bokar enkelt din språkresa och betalar endast skolans avgifter hos oss. Givetvis hjälper vi också till med ditt boende under din vistelse utomlands. De flesta av våra skolor i Europa är godkända av CSN och berättigar dig till studiemedel. Vi ser fram emot att höra från dig!

LanGo Språkresor


Läs mer     Beställ info


Studera i Sydafrika

Sydafrikanska ambassadens information om att studera i Sydafrika. Lista på samtliga universitet i landet.

Läs mer


Ansökan för studentvisum till Sydafrika

Ambassadens information om studentvisum till Sydafrika. Lista på vilka handlingar du ska bifoga din ansökan, nedladdningsbara ansökningshandlingar osv.

Läs mer


Cosmomind: Plugga i Sydafrika!

Omfattande allmän information samt ett reportage om Göran som studerar till ingenjör i Sydafrika vid universitetet i Kapstaden. Vi får se honom på stranden, i köket i studentkorridoren där han bor och träffa hans kamrater.

Läs mer


Rotarys ungdomsutbyte med Sydafrika

En utbytestudent berättar:"Att åka med Rotarys Ungdomsutbyte har för mig bara varit positivt. De upplevelser och lärdomar jag fick av mitt utbytesår hade jag inte kunnat få på något annat sätt. Att få chansen att i ett år leva hos sydafrikanska familjer, ha sydafrikanska vänner och gå i en sydafrikansk skola gjorde verkligen att jag kände mig hemma i landet."

Läs mer


Human Rights in South Africa and Sweden

Högskolan Dalarna erbjuder under vårterminen 2003 kursen Human Rights in South Africa and Sweden, C-nivå (20 p.). Kursens studietakt är 100% och ges i Falun. Kursen ingår i ett samarbetsprojekt mellan Högskolan Dalarna och två universitet i Sydafrika, University of The Western Cape och Universtity of Stellenbosch. Kursen ges på engelska, eftersom sydafrikanska utbytesstudenter kommer att delta i kursen.

Läs mer


Högre utbildning i Sydafrika

En mycket omfattande länkresurs

Läs mer


Yahoo: South Africa > Education

Utbildningsindex med bl a länkar till de sydafrikanska universiteten.

Läs mer


Länkar till alla slags skolor i Sydafrika


Läs mer


Rhodes University


Läs mer


University of Cape Town


Läs mer


Nelson Mandela Metropolitan University


Läs mer


University of Pretoria


Läs mer


University of South Africa


Läs mer


University of Stellenbosch


Läs mer


University of the Free State


Läs mer


University of the Western Cape


Läs mer