Studier i Oceanien

Här finns hundratals intressanta länkar för dig som vill studera i Australien, Nya Zeeland, Fiji eller Guam. Klicka på de rubriker du är intresserad av i navigeringen till vänster.

Denna avdelning presentas i samarbete med:
André valde en surfutbildning
André ska gå utbildningen Diploma of Sport Management (Surfing Studies) på Southern Cross University i Tweed Heads i Australien.
Läs mer

Melbourne University
Universitetet delar årligen ut 3000 stipendier till studenter från 100 olika länder.
Läs mer

Svenskar i världen - för dig som bor eller ska flytta utomlands
Svenskar i världen har en community där utlandssvenskar hjälper dig med svar om arbete, boende, juridik, skatt, kultur och nöjen i det land du ska flytta till. Ett bra sätt att få kontakt med andra svenskar på plats.
SVIV
Läs mer

CIS universitet 2007
CIS representerar 12 universitet i Australien, många bland de högst rankade.
Läs mer

GOstudy – din studienavigatör till utlandet
GOstudy representerar flera utländska universitet i Sverige. Vi hjälper dig att göra ansökningsprocessen så smidig som möjlig. Vi ser till att du får med allt i din ansökan, översätter dina betyg m.m. Vi ger också information om CSN, resa, visum samt annan info som du kan tänkas efterfråga. All den hjälp GOstudy tillhandahåller är helt kostnadsfri! Enda villkoret för att ta del av vår service är att ansökan skickas till GOstudy.
Läs mer

Nya Zeeland lockade Patric
Omväxlande natur och bra psykologikurser var det som gjorde att Patric bestämde sig för Nya Zeeland. Flytten går i februari.
Läs mer

Upptäck världen med STS
Ta chansen och åk iväg och studera engelska i någon av våra noggrant utvalda kursorter i världen. Vi på STS Internationella Språkskolor kan erbjuda dig över 18 år professionell undervisning i engelska i en exklusiv miljö tillsammans med andra studenter från hela världen.
Läs mer

Kilroy Education
Representerar universitet och college i Australien, Nya Zeeland, USA och Kanada.
Läs mer

Behöver du transporthjälp av dina saker inför utlandsvistelsen?
Active Air Cargo är speditionsföretaget med stor kunskap och personlig service specialiserat på flygfrakt. Vi erbjuder attraktiva transportlösningar åt privatpersoner såväl som företag. Läs vår guide om hur det fungerar att skicka gods genom oss - det är mycket lättare än du tror!

Active Air Cargo
Läs mer

Studentvisum till Nya Zeeland
Information om vad du ska tänka på när du ska plugga i Nya Zeeland och hur du går tillväga för att skaffa studentvisum.
Immigration.govt.nz
Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Senaste nytt om arbete och studier. Direkt i din e-postlåda!
Läs mer »