Heta utbildningar


« Förra   2   Nästa   


Morgondagens ledare

En KY-utbildning på 40 KY-poäng (deltid/distans) som hjälper dig som är verksam inom industri, handel eller offentlig verksamhet till ett tydligare ledarskap och att strukturera och planera på ett projektorienterat sätt. Chefsorganisationen Ledarna är initiativtagare till utbildningen. En klockren möjlighet för dig som vill utveckla ditt ledarskap!

Yrkeshögskolan Syd


Läs mer


KY-utbildningar som ger möjligheter till kvalificerade jobb

Yrkeshögskolan Syd i Hässleholm och Olofström bedriver KY-utbildningar som ger möjligheter till kvalificerade jobb inom:
- Anläggningsingenjör
- Automationssystem
- Byggnadsingenjör
- Byggsamordning (deltid/distans)
- Design och produktutveckling
- Elkonstruktion med allmän behörighet
- Industriell IT – Datakommunikation
- Morgondagens ledarskap (deltid/distans)
- Produktionsutveckling
- Produktionsteknik (deltid/distans)

Yrkeshögskolan Syd


Läs mer


Produktionsteknik - deltid/distans

Stort fokus läggs i dag inom industrin på att skapa förutsättningar för tillväxt genom effektiva produktionsprocesser. YHSyd ger därför dig möjlighet att i framtiden jobba med planering, förbättringsprojekt, kvalitet, uppföljning, projektledning etc.

Yrkeshögskolan Syd


Läs merKvalificerad busstekniker - en efterfrågad utbildning!

Fler och fler väljer bussen och behovet av tekniker som kan lösa olika tekniska problem är snart gigantiskt. Efter utbildningen behöver du inte knacka på arbetsgivarnas dörr, den är redan öppen.

Som kvalificerad busstekniker kommer du att arbeta med modern teknik, bland annat med nytillverkade bussar som har traditionella eller alternativa drivmedelssystem. Du skall även kunna serva och reparera biljettsystem, övervakningssystem och informationssystem. Du blir den som identifierar och åtgärdar fel med hjälp av digitalteknik. Om du är intresserad av modern teknik, tycker att bilar är för små och vill ha en efterfrågad utbildning i Sveriges modernaste verkstad, så är detta utbildningen för dig.

Yrkeshögskolan Helsingborg


Läs mer     Beställ info


Framtidsjobb som affärsekonom?

IHM Affärsekonom på två år (80 KY-poäng) är utbildningen för dig som vill utvecklas inom ekonomi och marknadsföring. Du utvecklar ditt affärsmannaskap, din förmåga att planera och styra marknadsaktiviteter, samt arbeta med bl.a. marknadsanalys, affärsplanering och verksamhetsstyrning. Utbildningen ger både praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta inom ekonomi- och marknadsföringsyrket.

IHM Business School i Stockholm och Göteborg.


Läs merSvenska Reseproducentutbildningen 80 KY-poäng

En modern utbildning som är anpassad till kraven från framtidens turister. Miljöhotet är en realitet och den moderna människans önskan om en aktiv och upplevelserik semester skapar ett förändrat resande. Detta kräver ett utvecklat värdskap med kreativitet och flexibilitet av morgondagens medarbetare.

Utbildningen ger en nationell såväl som internationell kompetens inom alla förekommande grenar i rese- och turistindustrin med speciell inriktning på paketering och produktutveckling. Dessutom erbjuds kurser bland annat resebranschkunskap, geografi och kinakunskap. Kina spelar en allt större roll inom internationell turism och handel – möjlighet finns till studieresa eller LIA-plats där som en del av utbildningen. Vi utbildar efter ”Naturens bästa” modell.

Swedish College of Travel & Tourism
Förstklassiga rese- och turismutbildningar i Orsa sedan 1983


Läs mer     Beställ info


Framtidsjobb som marknads- och kommunikationskoordinator?

IHM Marknads- och kommunikationskoordinator på ett år (40 KY-poäng) är utbildningen för dig som vill utvecklas inom marknadsföring och kommunikation. Du utvecklar ditt affärsmannaskap och din förmåga att planera, producera och genomföra organisationens interna och externa kommunikation. Utbildningen ger både praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta som kommunikatör i företag och organisationer.

IHM Business School i Stockholm


Läs merElektroteknik, teknikerutbildning 90 KY-poäng

En kvalificerad yrkesutbildning inom området elektroteknik.
Utbildningen är uppdelad på 90 veckor varav den första halvan är koncentrerad med teori och som kan läsas på distans vilket öppnar för möjligheten att kombinera sina studier med arbete på valfri ort.

En tredjedel av kurstiden är förlagd hos passande företag (LIA). LIA-perioden är koncentrerad till andra året för att på så sätt underlätta för studenterna att knyta till sig nya kontakter som kan leda till anställningar.

Vi tar in studerande tre gånger per år, välkommen med din intresseanmälan.

Nine AB


Läs mer     Beställ infoReseledare och Internationell Tour Manager, 80 KY-poäng

Utbildningen ger dig den bästa och mest gedigna utbildningen inom Reseledning och Tour Management. Yrkesrollen är under snabb förändring, och ställer betydligt större krav på individen och yrkeskunskaperna än tidigare. Efter utbildningen kan du arbeta med charter, bussresor, rundresor, grupp- och specialresor i Sverige eller utomlands.

TEC är en av Sveriges äldsta skolor inom resor och turism och fokuserar på att ge praktisk yrkesutbildning inom rese- och turismområdet. Kurserna uppdateras kontinuerligt för att svara mot de krav som arbetsmarknaden ställer. De som genomgått TEC´s utbildningar har de bästa möjligheter att gå vidare inom branschen.

TEC


Läs mer     Beställ infoSvenska Turism- skidlärarutbildningen 80 KY-poäng

Utbildningen ger en bred kompetens inom hela rese- och turistindustrins område med speciell inriktning på skidskola, aktiviteter och värdskap. På Svenska turism- och skidlärarutbildningen i Orsa utbildar vi alpina skidinstruktörer till att undervisa barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer.

Utbildningen är anpassad efter marknadens behov. Kursplanen är framtagen tillsammans med de ledande skidskolorna i Sverige. Det ger eleverna en mycket stor chans till arbete efter avslutad utbildning. Utbildningen genomförs tillsammans med SLAO/Sveriges Professionella skidskolor. Den ger behörighet att pröva för svensk skidlärarexamen.

Swedish College of Travel & Tourism
Förstklassiga rese- och turismutbildningar i Orsa sedan 1983


Läs mer     Beställ infoInternationell Resekonsult – TRAC, 80 p

Resebranschen är i en stark omställningsfas - nya tekniker, lönsamhetskrav och resenärernas behov förändras i rask takt. De personliga och sociala kompetenserna är nyckelfaktorer. Kraven på kunskap, serviceanda, teknisk kompetens och lagarbete står i fokus. Efter utbildningen kan du söka jobb på privat- eller affärsresebyrå, arrangör, specialreseföretag, flygplats, mötesindustrin m.fl. företag.

TEC är en av Sveriges äldsta skolor inom resor och turism och fokuserar på att ge praktisk yrkesutbildning inom rese- och turismområdet. Kurserna uppdateras kontinuerligt för att svara mot de krav som arbetsmarknaden ställer. De som genomgått TEC´s utbildningar har de bästa möjligheter att gå vidare inom branschen.

TEC


Läs mer     Beställ infoProjektledare Mötesdesign, 80 p

World Tourism Organisation bedömer att Rese- och Turistindustrin kommer att fördubblas inom 10 år. Omsättningen i mötesindustrin enbart i Sverige växer till ca 40 miljarder kronor/år. Internationella möten och konferenser är ett av de snabbast växande segmenten. Potentialen att utveckla mötesindustrin i Sverige bedöms som dubbelt så stor som för hela världen. Efter utbildningen kan du söka jobb på mötes- och eventföretag, kongressarrangörer, DMC och inkommande arrangörer, mässor och utställningar.

TEC är en av Sveriges äldsta skolor inom resor och turism och fokuserar på att ge praktisk yrkesutbildning inom rese- och turismområdet.

TEC


Läs mer     Beställ infoVill du ha din framtid inom turismbranschen?

Sök till Destinationsutveckling - Turism! Detta är en KY utbildning för dig som vill jobba med utveckling av turism i Sverige, eller utlandet. Utbildningen ger en bred kompetens med inriktning på destinationsutveckling, men också kunskap i marknadsföring, rese- & eventproduktion, projektledning, juridik m.m.

På utbildningen varierar vi mellan teori och praktik, en viktig del är också de 20 veckor då du praktiserar på företag i Sverige eller utlandet.

För broschyrbeställning
klicka här...

KY Turism

Läs merC3L KY-Utbildning 80 Poäng

C3L är en lokal Cisco-akademi och medlem av Sun Academic Initiative.

• IT-Tekniker: Tyngdpunkten på utbildningen ligger på systemadministration i UNIX/Linux, och datorkommunikation.

• Systemutveckling i JAVA: system/programvaruutveckling, processer, objekt-orienterad analys och design, UML, CASE-verktyg, databaser, XML, Webb services, mobilt internet.

• Mediepilot-Videografiker: Digital videoteknik, digitalt ljud, 2D- och 3D-grafik. Utbildningens kärna är att utveckla det interaktiva berättandet inom medier. Grafisk-/berättarteknisk utveckling inom alla de medier som idag kommunicerar rörlig bild med ljud.

Alla utbildningarna innehåller 26 veckor företagsförlagd praktik.

C3L


Läs mer     Beställ infoCampus Åre KY-utbildningar i fjällmiljö

Eventproducent
Eventutbildningen utbildar dig i eventproduktion, marknadsföring och projektledning så du kommer in i eventbranschen.

Hästguide med inriktning på turism och event
Hästturism utbildningen är den enda i sitt slag i landet och lär dig att arbeta med, sköta och driva ett hästturistföretag.

Vildmarksguide med inriktning på äventyrsturism
Detta är en aktuell och branschnära utbildning i Sveriges alpina upplevelse och äventyrscentrum.

Skidlärarlinjen Över 100 skiddagar, praktik i skidskola, glaciärskidåkning i Norge och Alperna, offpistskidåkning på Åreskutan och World Cup i Åre.

Campus Åre


Läs merFramtidens marknadsförare inom idrott sökes

Har Du ett genuint idrottsintresse och vill jobba med att utveckla idrotten i Sverige? Då är Sports Marketing utbildningen något just för Dig. Utbildningen förenar teori med praktik i ett nära samarbete med föreningar och näringsliv. Utbildningen ger Dig möjlighet att i framtiden arbeta som sponsorsäljare, marknadsförare, projektledare eller konsult inom idrott och affärer.

Telefon: 0431-685 20
E-post: [email protected]

Caddie Sport&Business;


Läs mer     Beställ infoVill du ha stort ansvar och varierande uppgifter?

Transportledaren ansvarar för att rätt fordon bokas och att det finns tillräckligt utrymme kvar på fordonet. Kontakten med yrkesförarna sköts med olika tekniska hjälpmedel och användningen av datorer i bilarna blir allt vanligare.

Transportbranschen är i ständig utveckling och många tekniska hjälpmedel används för att få ett ekonomiskt och effektivt flöde av varor och transporter. När ordern från kunden är mottagen kan transportledaren t.ex. med hjälp av GPS system finna den bil som är närmast kunden och direkt kontakta den för uppdraget.

Om du är redo för utmaningen är detta yrket för dig!

Logistikprogrammet


Läs mer     Beställ info


Svenskt arbetsliv behöver fler medarbetare som är duktiga på att planera och driva EU-projekt

KY EU-projektsamordnare är en praktiskt inriktad kvalificerad yrkesutbildning som ger dig de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta som EU-samordnare i offentlig förvaltning, det privata näringslivet eller i frivilligorganisationer. Utbildningen pågår under tre terminer med 75% studietakt. 3-4 föreläsningar i månaden, förlagda fredagar och lördagar, däremellan distansstudier.

Mölndals Stad


Läs mer


Vill du göra skillnad - bli Boendepedagog!

Hos oss kan du gå en 2-årig KY-utbildning (80 KY-poäng) och bli boendepedagog. Utbildningen varvar teori och praktik och när du är klar finns stor efterfrågan på din kompetens. Du kan arbeta som boendestödjare för människor med psykiska, fysiska eller intellektuella funktionshinder. Det kan göra stor skillnad i en annan människas liv och vardag. Och i din!

Bräcke Diakoni


Läs mer     Beställ info


Utbildningen som ger jobb och framgång

Gastronomi – produktion och ledning, 80 KY-poäng
Ekonomi- och ledarskapsprogram för erfaren restaurangpersonal som vill starta eget eller ta ledningsansvar inom företag i branschen. Efter genomgången utbildning skall du kunna:

• fungera som enhetschef, driftschef, restaurangchef eller liknande.
• upprätta och följa upp budget för verksamheten.
• planera menyer med hänsyn till ekonomiska ramar, näringsvärde och tillagningstekniker.
• på ett kostnadseffektivt sätt planera och organisera inköp och varuflöde/logistik.
• använda avtal, administrera personal, bemanna organisationen och göra arbetsschema.
• leda och utvärdera produktionen

Gastronomihögskolan


Läs mer     Beställ info


Spännande möjligheter med Vatten-och Miljöteknik

Satsa på en bransch som behöver Dig! VA-branschen står inför ett generationsskifte med ett stort behov av kompetenta medarbetare.

Hos oss får du kvalificerad yrkeskompetens för att bla arbeta som Vatten- och Miljötekniker. När Du genomfört utbildningen på 80 KY-poäng (80 veckor) kan Du kvalificera för jobb som projektledare, arbetsledare, projektör/utredare, rörnätstekniker, drifttekniker, driftingenjör, processingenjör och i befattningar med ansvar för drift, ekonomi och personal. Många möjligheter till karriärutveckling beroende på intresse och fallenhet erbjuds!

Stiftelsen för Kvalificerad Yrkesutbildning i Mellansverige


Läs mer


Ge oss din tid så ger vi dig en framtid

• Robot- och automationstekniker, 85 KY-poäng.
Om du vill arbeta med industrirobotar och automatiserade system inom projektledning, installation, service och försäljning.

• Produktionsutvecklare 85 KY-poäng
Om du vill arbeta med utveckling och drift av produktionssystem.

• Processtekniker plastproduktion, 80 KY-poäng
Om du vill arbeta med t ex programmering, optimering av maskin- och processystem, med underhåll samt felsökning och reparation.

• Produktdesigner plastproduktion, 80 KY-poäng
Om du vill arbeta med t ex kundkontakter, marknadsföring, produktanpassning, produktdesign, verktygskonstruktion och reparation av verktyg.

Utbildningsborgen


Läs mer     Beställ info


Teknikinformatör - gör tekniken begriplig i ett större sammanhang

Det råder för närvarande stor brist på teknikinformatörer inom en rad olika områden. Vår 1-åriga KY-utbildning ger dig en bred grund att stå på och förbereder dig för kommande arbetsuppgifter som teknikinformatör. Du utbildar dig under 45 veckor. Akademisk teori varvas med kvalificerad praktik där kontaktskapandet för framtida arbetsmöjligheter är goda. Utbildningen skapas i samverkan med arbetslivet där bland andra Avalon Technology, Citec, Semcon och Saab Aerotech är representerade.

NBI


Läs mer


Logistiksäljare - logistik med affärsmannaskap

Företag går idag från produktfokusering och erbjuder i större utsträckning lösningar där kringtjänsterna och logistikens betydelse ökar markant. Förståelsen för kundens verksamhet, förmågan att analysera denna och att kunna utveckla attraktiva lösningar för kunden kommer att vara avgörande för hur framgångsrikt ett företag blir.

Logistiksäljare, 90 KY-p, integrerar ämnesområdena ekonomi, logistik och marknadsföring/försäljning. Efter utbildningen kan du arbeta som säljare av logistik- och transporttjänster, marknadslogistiker, säljassistent, terminalchef, lagerchef, logistikchef mm.

Nordic Business Institute


Läs mer     Beställ info


Karriär inom handeln!

"Affärsutveckling för detaljhandeln", 2-årig KY-utbildning med näringslivsinriktad profil.
Vi utbildar framtidens ledare till en av Sveriges mest expansiva branscher - vill du bli en av dem? Under utbildningstiden lär du dig att förstå affärer, ekonomi och hur du leder och motiverar andra människor till gemensam framgång. Utbildningen är utvecklad i nära samarbete med branschorganisationer och kända företag. Efter examen står många spännande karriärvägar öppna för dig, till exempel att driva en större butik, utveckla nya koncept eller arbeta med inköp i mindre verksamheter. Vill du starta en egen verksamhet är utbildningen en perfekt start.

Centrum Vux i Haninge


Läs mer


KYH – kvalificerad yrkesutbildning på högskolenivå

Du vill ha en intensiv utbildning och snabbt komma ut i arbetslivet. 1/3 av studietiden är LIA, lärande i arbete ute på en arbetsplats. Studierna är kostnadsfria och studiemedelberättigade.

KYH erbjuder följande utbildningar:

ּ Energikonsult, 80 KY- poäng; inriktning energideklarationer. Studieort: Malmö och Stockholm

ּ IT-Management, 80 KY- poäng; inriktning affärssystem i Windowsmiljö eller inriktning nätsystem Windows och Cisco-miljö. Studieort: Stockholm

ּ Agile Developer, 90 KY-poäng; moderna programmeringsmetoder. Studieort: Stockholm och Göteborg

KYH


Läs merDu vet vad du vill – vi hjälper dig dit!

Yrkeshögskolan i Helsingborg ligger i en av Sveriges mest expansiva regioner. Vi har nära till kontinenten och företag som behöver kompetent arbetskraft. Våra utbildningar har utvecklats i nära samarbete med det lokala näringslivet och ger dig därför gedigna yrkeskunskaper. Små grupper och engagerade lärare hjälper dig att nå ditt mål snabbare!

Elteknik, 2 år
Geriatrik och demensvård, 1 år
Handledare i social omsorg, 1 år
Internationella transporter och logistik, 2 år
Kart- och mätningsteknik, 2 år
Lantmäteriteknik – Fastighetsbildning, 1 år
Kvalificerad Bussteknik, 1,5 år

Yrkeshögskolan i Helsingborg


Läs mer     Beställ info


Industriell Grafisk Tryckprocess

KY-utbildning med teori och praktik i tryckteknik 60 poäng.

Genom teoretisk och praktisk undervisning i kombination med lärande på företag, utvecklas du till tryckpressoperatörer inom grafisk industri med kunskaper om produktionsförloppet inom grafisk produktion, distribution, tekniska förutsättningar, miljö och ekonomi.

Du blir väl förtrogen med hela arbetsgången i anslutning till tryckeriets produktionsavdelning. 1/3 av utbildningen genomförs på värdföretag som är kopplade till utbildningen, vilket ger särskilt goda möjligheter att knyta kontakter inom den grafiska branschen.

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel via CSN.
Kontakt: www.xenter.se, [email protected] eller 08-530 623 70.


Läs mer


Bad, Spa och Hälsa – Badmästare med yrkeslegitimation – 60 KY-poäng

Sveriges enda utbildning till Badmästare med yrkeslegitimation finns i Kristianstad. Vill du arbeta med bad, hälsa och friskvård får du här en heltäckande utbildning. Branschen har ett mycket stort behov av utbildad arbetskraft – raka vägen till jobb alltså!

Kristianstads kommuns KY-utbildningar


Läs mer     Beställ info


Vårdadministration - 80 KY-poäng

KY Vårdadministration i Kristianstad - 80 KY-poäng - är en yrkesförberedande grundutbildning för dig som vill arbeta med administration inom vården. Utbildningen ger den bredd som krävs för att arbeta med patientrelaterad dokumentation och andra administrativa uppgifter. Utbildningen genomförs i samarbete med Högskolan i Kristianstad.

Kristianstads kommuns KY-utbildningar


Läs mer     Beställ info


Transport & Handel - Baltikum/Östeuropa

Denna populära utbildning ger Dig kunskaper om hur transport och handel bedrivs och genomförs gentemot våra grannländer i öst, Baltikum, Ryssland etc, samt vilka regelverk och lagar som styr detta. Du får dessutom generella kunskaper inom transport, handel, juridik och logistik.

Efter utbildningen kan Du arbeta med transportrelaterade arbetsuppgifter i samband med internationell handel med fokus på östeuropa.
Mail: [email protected]
Telefon 0454 – 370 00

EC


Läs mer


KY-utbildningar hos Teknologisk Institut - Utbildningar som ger jobb

Samtliga KY-utbildningar genomförs i våra nya moderna lokaler i Upplands Väsby, norr om Stockholm.

Vi erbjuder följande KY-utbildningar:

Fastighetsteknik, tre inriktningar
* Besiktning, skadeteknik och fastighetsmiljö 80 p
* Förvaltning, teknik, ekonomi och CAD 80 p
* Byggnadsvård 120 p

Elteknik - Allmän Behörighet 40 poäng

Industriell Elteknik 80 poäng

Teknologisk Institut


Läs mer


Stor efterfrågan på utbildad personal - Bli bokbindare i Skåne!

Genom ett unikt samarbete med ett flertal företag i Skåne kan du utbilda dig till bokbindare med all praktik på hemmaplan.

KY-utbildningen Grafisk binderiteknik är på två terminer och nästan halva tiden omfattas av praktik på ett bokbinderi. Den andra halvan innefattar teoretiska studier i Katrineholm samt maskinlaborationer i Katrineholm och Västerås. Under de teoretiska veckorna i Katrineholm hjälper kommunen till med boende om det skulle behövas.

Xenter


Läs mer     Beställ info


Automation & Industriell IT

En tvåårig KY-utbildning med statlig finansiering.

Vill du lära dig mycket om avancerad teknik på kort tid inom automation & industriell IT är detta en utbildning för dig. Du får gedigna grunder i programmering, ellära, robotteknik, visionteknik mm. Du utvecklar din skapande förmåga och programmerar egna produkter vilket ges stort utrymme i utbildningen.

Undervisningen är varvad med teoretiska genomgångar och praktiskt arbete. Du får möjligheter att knyta kontakter med olika leverantörer & näringslivet. Vissa studiebesök görs på mässor och företag.

Skara Lärcentrum


Läs mer


KY-Naturturism 80 p

KY är en eftergymnasial utbildning med nära koppling till näringslivet. En tredjedel av utbildningstiden är förlagd till arbetsplatser.

KY-Naturturism omfattar 80 veckor. Praktikperioderna infaller under turismsäsong dvs vinter- och sommarsäsong. Resten av tiden är lärarledd undervisning, både i klassrummet och utomhus. Delar av utbildningen är förlagd till andra platser t ex de svenska och norska fjällen.

Älvdalens Utbildningscentrum


Läs mer


Bli ridskolepedagog!

Ridskolan ställer krav på hög kompetens för att våra barn och ungdomar ska få en så bra lärmiljö som möjligt. Som ridskolepedagog utvecklar du den kompetensen. Du lär dig att hålla ridlektioner – praktiskt och teoretiskt, men du blir också bra på att organisera, driva företag och leda personal. Hästarnas skötsel, utfodring och välbefinnande och säkerhetsfrågorna har ridskolepedagogen ansvar för liksom ridskolans utvecklingsarbete. Dessutom är du efter utbildningen rustad för att ta hand om ridning för funktionshindrade.

Tenhults Naturbruksgymnasium


Läs mer


Förverkliga din framtid – studera i natursköna Älvdalen

- Naturturism
- Fjällsäkerhet
- Skogsteknik
- Industrimontör med inriktning ledarskap

Älvdalens Utbildningscenter


Läs mer


3D-animation och Level design

Avancerad KY-utbildning i animation och Level-design 60 poäng.

Framtidens underhållningsindustri behöver kompetenta människor. Inom den snabbväxande industrin finns nu spännande yrkesroller som bl. a. 3D-artist, Level Designer och 3D animatör.

Behovet av utbildade talanger ökar kraftigt och efterfrågan är stor och ökande inom både Spel-, Film- och Reklambranscherna.

The Gardens utbildningsprogram är framtagna i nära samarbete med branschföretag och bygger därför på nuvarande och förväntade kompetenskrav och rekryteringsbehov.

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel via CSN. Kontakt: www.enterthegarden.se, [email protected] eller 08-530 623 70.

Xenter


Läs mer


Rådgivare inom finans och försäkring

En KY-utbildning rakt in i finans och försäkringsbranschen 40 poäng

På 40 veckor får du både de praktiska och teoretiska kunskaperna som gör dig anställningsbar som kundrådgivare i bank eller försäkringsbolag. Vi vänder oss i första hand till dig med 1-2 års högskolestudier bakom dig men välkomnar också sökande med arbetslivserfarenhet. Under praktiken, Lärande i arbete, får du ett unikt tillfälle att bygga ditt kontaktnät för framtiden.

Efter utbildningen ska du i ett respektfullt möte med kunden kunna ge de råd som behövs för att kunden ska fatta beslut om de bästa finans-/försäkringslösningarna på kort och lång sikt.

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel via CSN. Kontakt: www.xenter.se, [email protected] eller 08-530 623 70.

Xenter


Läs mer


Grafisk Binderiteknik

KY-utbildning med fokus på binderiteknik i teori och praktik 40 poäng

Idag finns stor efterfrågan på utbildad personal inom yrkesområdet. Utbildningen inriktar sig på efterbehandling av tryckta dokument med fokus inom skärning, plockning, falsning, häftning, ibladning och inplastning.

Utbildningen kommer att ge dig tillräckliga teoretiska och praktiska kunskaper för att omedelbart efter utbildningen börja en anställning som maskinoperatör på ett grafiskt företag. Du kommer även att få kunskaper om grafiska produktionsflöden, maskiner och material, kvalitetssystem, produktionsekonomi och arbetsmiljö.

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel via CSN. Kontakt: www.xenter.se, [email protected] eller 08-530 623 70.

Xenter


Läs mer


Ny trädgårdsmästarutbildning i Sveriges vackraste park

Bli Trädgårdsmästare - Branschen behöver dig!
KY Trädgårdsmästare - Inriktning Ledarskap 80p, på Apelryd och Norrvikens Trädgårdar i Båstad.

Trädgårdsmästare, inriktning Ledarskap är en KY-utbildning i odling, skötsel och hållbar utveckling av småskaliga gröna utemiljöer och inomhusträdgårdar.

Utbildningen vänder sig till Dig som vill arbeta med trädgårdsserivce, antingen som arbetsledare eller egen företagare. Tack vare ett samarbete med näringslivet erbjuds en 100% jobbgaranti till alla som genomgått utbildningen med godkänt resultat.

Apelrydsskolan


Läs mer


Eventkoordinator – bli en professionell arrangör!

För dig som vill arbeta som arrangör inom upplevelseindustrin i samband med olika evenemang, såsom festivaler, mässor eller sportevents. Vi är representerade i Svenska Eventakademin och samarbetar med musik- och eventbranschen, samt idrottsrörelsen.

TechFuturum


Läs mer


Kvalificerad bevakning

Utbildningen som klarar de högt ställda kraven som samhället har på bevakningsbranschen. En utbildning som leder till arbete som väktare och skyddsvakt men som ger dig mycket mer. Vill du i framtiden göra ”karriär” inom bevakningsbranschen kan utbildningen på TechFuturum vara första steget.

Techfuturum i Landskrona


Läs mer


Produktionsutvecklare med miljöinriktning

Vill du arbeta med kvalificerade arbetsuppgifter inom industrin? Är du en problemlösare? Har du engagemang och förändringsvilja? Vill du arbeta för att minska företagens miljöpåverkan? På TechFuturum har vi en utbildning inom produktionsutvecklare som leder till jobb som produktionstekniker, miljö- och kvalitetssamordnare eller produktionsledare.

TechFuturum Landskrona


Läs mer


Grafiska utbildningar på olika nivåer!

Vi erbjuder spännande KY- och gymnasieutbildningar:
- Grafisk Medieproduktion
- Förpackningsdesign
- Fotografi/Digital bild
- Manus för film och interaktiva medier

Broby Grafisk i Sunne


Läs mer


HRMS - Hotel and Restaurant Management School

Kvalificerade utbildningar för dig som vill arbeta med utveckling och framgångsrikt ledarskap i en expansiv bransch.

- Hotelleri - Management 80 p. För dig som vill leda och utveckla arbetet inom hotell- och restaurangbranschen.

- Arrangemangsutveckling inom upplevelseindustrin 50 p. För dig som vill utveckla och koordinera olika slags arrangemang inom upplevelseindustrin.

- Teamleader inom måltidsveksamhet 40 p - halvfart och distans. För dig som vill leda och utveckla arbetet med näringsriktig mat inom måltidsverksamhet

- Gastronomi och drycker inriktning ekologi 60 p, distans. För dig som vill leda och utveckla arbetet med ekologiska och gastronomiska måltider inom restaurangnäringen.

Hotel and Restaurant Management School


Läs mer


Sveriges bredaste utbud av KY-utbildningar inom handeln?

Entreprenörskolan i Leksand erbjuder fem KY-utbildningar huvudsakligen inriktade mot handeln. Tag chansen och rusta dig inför en spännande framtid i en expansiv bransch.

Vi erbjuder dessa KY-utbildningar:
- Handelsentreprenör, 90 p KY
- Upplevelseentreprenör, 80 p KY
- Kommunikatör/Dekoratör, 80 p KY
- Affärsmannaskap - chef och ledare inom handeln, 50 p KY (distans)
- Affärsmannaskap inom handeln, 50 p KY (distans)

Entreprenörskolan Leksand


Läs mer


Drift- och underhållstekniker, Försäkringshandläggare eller Musikproduktionsprogrammet

 • Drift- och underhållstekniker, 80 KY-poäng
  Vill du jobba med drift och underhåll i energibranschen? Här finns ett stort behov av kvalificerade tekniker och denna 2-åriga utbildning ger dig en bra och konkurrenskraftig utbildning.

 • Försäkringshandläggare, 60 KY-poäng
  Vill du arbeta nära kunder och ge service och vägledning? Försäkringskassan och den privata försäkringsbranschen behöver dig! Teori kombineras med självstudier och praktik.

 • Musikproduktionsprogrammet, 120 Högskolepoäng
  Utbildningen ger bred kompetens för musikproduktion – från låtskapande till inspelning och marknadsföring. Efter avslutad utbildning kan du jobba på t ex produktionsbolag, studior, skivbolag eller radio/TV.

  NOVA HögskoleCentrum


  Läs mer


 • Projektledning inriktning spel

  Bli hjärnan bakom nästa stora TV-succé!
  Efter två tuffa år lär du dig att använda spel på nya arenor, i nya former på ett meningsfullt sätt. Spelarkitekten skapar lösningar för tv-underhållning, utbildning, webb- och datorspel.

  Utbildningen ger dig en eftertraktad kompetens som skiljer dig från andra. Du lär dig att använda spel som metod, i allt från spel i tv-program såsom Riket och Big Brother till spel som katalysator i reklamkampanjer eller utbildning. Ditt jobb handlar om att skapa uppmärksamhet och engagemang; att producera, regissera och projektleda.

  Fördelen med en KY-utbildning är att du genom långa LiA-perioder (Lärande i arbete) ute hos företagen är redo att jobba från dag ett, direkt efter examen.

  AcadeMedia


  Läs mer


  Hos Blekinge College och Yrkeshögskola finns KY-utbildningarna som leder direkt ut i arbetslivet

  Vi erbjuder följande utbildningar:
  - Internationell säljare, 80 KY-p
  - Logistik och Transportinformatik, 84 KY-p
  - Affärsutvecklare Logistik, 40 KY-p
  - Psykiatri, 80 KY-p
  - SOFE – Digital Grafik och Spelprogrammering, 80 KY-p
  - Trädgårdsmästare med inriktning mot Park och Kulturlandskap, 80 KY-p
  - Verksamhetsutveckling med IT-stöd, 85 KY-p
  - Creative Mobile Development, 80 KY-p
  - Vård och Omsorg, två inriktningar, 80 KY-p

  Mer information och ansökningsblankett hittar du på: www.bth.se/bcy
  Telefon: 0455-38 52 32
  E-post: [email protected]
  Adress: Campus Gräsvik 30, 371 79 Karlskrona

  Blekinge College och Yrkeshögskola /BTH


  Läs mer


  « Förra   2   Nästa »