Studier i tyska - SponsorerKöln och Düsseldorf – Tyska för yrkeslivet med företagspraktik

Unik möjlighet för dig som läst tyska på gymnasium eller högskola! I samarbete med Linköpings Universitet erbjuder vi kursen Tyska för yrkeslivet, 60 högskolepoäng som ger en gedigen basutbildning i språk kombinerad med fyra månaders praktik inom ett önskat yrkesområde. Den första terminen utgörs av förberedande studier på nivå 1 vid Linköpings universitet. Grundkursen i Tyska kan även läsas på plats i Tyskland, då vi i samarbete med Mälardalens Högskola erbjuder Tyska 1 i Köln, 30 högskolepoäng. Boendet ordnas av oss och en rad spännande utflykter och aktiviteter väntar. Båda kurserna är studiemedelsberättigade.

IS Düsseldorf


Läs mer


LanGo Språkresor - Med världen som utgångspunkt

LanGo, den personliga språkreseförmedlingen som lovar att svara på dina frågor inom 24 tim, förmedlar språkresor i Europa och övriga världen där du kan utveckla dina språkkunskaper med en rad olika språkkurser i en kvalificerad och trygg miljö. Du bokar enkelt din språkresa och betalar endast skolans avgifter hos oss. Givetvis hjälper vi också till med ditt boende under din vistelse utomlands. De flesta av våra skolor i Europa är godkända av CSN och berättigar dig till studiemedel. Vi ser fram emot att höra från dig!

LanGo Språkresor


Läs mer     Beställ info


19 språkskolor i Tyskland

Humboldt-Institut är ett icke vinstdrivande språkföretag med skolor på 19 platser i Tyskland. H-I har kurser godkända av CSN, feriekurser för tonåringar och skräddarsydda intensivkurser för yrkesverksamma. Kurser med studiestöd från CSN hålls hela året vid H-I:s kursgård i Konstanz vid Bodensjön. Som enda språkskola i Tyskland erbjuder H-I kurser i tyska under valfria veckor hela året för ungdomar 10-17 år vid sin internatskola i Lindenberg nära gränsen till Österrike.

Kontaktperson är Berth Olofsson, Language Partner AB, 0520 426160, 070 662 9930,
[email protected]

Humboldt - Institut

Läs merBlueberry Språkresebyrå

Studera språk i hundratalet orter i hela världen t ex London, Barcelona, Sydney, Montpellier, Alicante, Heidelberg, Wien, Florens, Ecuador och Sydafrika. Sommar-, intensiv- och terminskurser med studiemedel på universitet och internationella språkskolor. Kontakta oss så ger vi gärna tips och råd. Vi har ofta specialerbjudanden.

Blueberry Språkresebyrå


Läs merAVISTA / Språkreseförmedlarna

Vi erbjuder språkutbildningar på 15 platser i Tyskland och Österrike. Representant för Goethe-Institutets alla kurscentra i Tyskland. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår. De flesta längre kurser ger möjlighet till studiemedel.

AVISTA / Språkreseförmedlarna


Läs merTyska i Tyskland -språkresor med Språkpunkten!

Prisvärda språkkurser till internationella språkskolor i hela
Tyskland. Skolorna är godkänd av CSN för studiemedel. Språkkurserna finns för alla kurslängder, språknivåer och startar året runt. Vi hjälper snabbt till att ordna allt inklusive boende och ansökan till CSN. Checka pris & datum här!

Språkpunkten


Läs mer     Beställ infoStudera tyska med SI-Språkresor

Germaner är den sammanfattande benämningen på folk som talar germanska språk. Deras urhem anses ha legat i södra Skandinavien och norra Tyskland. År 101 f. Kr förintades deras armeer av romarna, men språket överlevde.

Vill du veta mer om språkstudier i tyska, kontakta Linda Anderberg som är studierådgivare för det tyska språket. Maila alla dina frågor och funderingar till
[email protected] eller ring 031-13 80 85.

SI - Språkresor

Läs mer     Beställ info


Aspect

Erbjuder studiemedelsberättigade språkkurser, internationellt studieår, high school, diplomutbildningar, college och utlandspraktik. Studera engelska, spanska, franska, tyska och italienska i det land det talas. Vi erbjuder språkresor till England, Skottland, Irland, Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada, Malta, Spanien, Frankrike, Tyskland och Italien. Diplomutbildningar i bl a business och design i Australien och Nya Zeeland. Studier på ett amerikanskt college, high school mm ....

Aspect


Läs mer


Upptäck världen med STS- studera tyska utomlands

Vill du lära dig tyska och samtidigt träffa människor från hela världen. Ta möjligheten och läs en språkkurs med STS Internationella Språkskolor på någon av våra skolor i Tyskland. Vi erbjuder kurser på alla nivåer med valfri kurslängd. Vi hjälper till med studievägledning och arrangerar allt praktiskt kring din resa. Alla våra skolor är godkända av CSN och språkstudierna berättigar till studiemedel.

STS Internationella Språkskolor


Läs mer     Beställ info


ESL Språkutbildning

Språkkurser och språkresor utomlands.
Terminskurser CSN, korta kurser, 18 språk världen över.
Alla åldrar. Lägstaprisgaranti. Specialerbjudanden.

ESL


Läs mer


Folkhögskolorna i Sverige: Språkkurser

Här hittar du kurser och utbildningar inom språkområdet på folkhögskolor runt om i landet!

Folkhögskolornas informationstjänst


Läs mer


Välj rätt språknivå! Gör ett språktest!

Att välja rätt nivå är viktigt för att nå det resultat just du förväntar dig.
Vår nivåindelning följer Europarådets nivåskala. Gör gärna vårt språktest, ett bra sätt att bedöma dina kunskaper.

IS Internationella Skolorna - Folkuniversitetet


Läs mer