AuPair - SponsorerÅk som au pair med Cultural Care - du betalar 0 kr till dess att du får en familj!

Åk med en vän och upplev shopping i New York, stränderna i Kalifornien och Florida och skidåkning i Aspen - Cultural Care ger dig möjligheten att upptäcka USA! Vi hjälper dig från dagen du ansöker, till den dag du avslutar din tid i USA. Vi har avresor varje vecka, åk när det passar dig! Kom på ett gratis informationsmöte nära dig så får du veta allt du behöver och dessutom träffa tidigare au pairer.

EF Cultural Care


Läs mer


Få det bästa året i ditt liv - åk till USA med STS Au Pair!

Som au pair förbättrar du din engelska, utvecklas som person, får uppleva en annan kultur och lär känna nya människor! Vi hjälper dig med alla praktiska detaljer innan avresan och vår erfarna personal finns alltid till hands med stöd och hjälp under ditt år. När du åker med oss ingår flygresa, försäkring, boende, förberedelsekurs i New York, lagstadgad lön, två veckors betald ledighet och bidrag till studier på college.

STS


Läs mer


Skandinaviska Institutet – Au Pair till USA - 0 kr i avgift

Ta chansen att uppleva den amerikanska kulturen, träffa nya människor, studera och resa runt i USA. Vi har familjer över hela USA, från New York i öster till Los Angeles i väster.

Just nu får du gratis flyg och olycksfallsförsäkring samt betalar 0 kr i deposition när du reser som Au Pair till USA!

Skandinaviska Institutet hjälper till med alla praktiska arrangemang och ger dig aktiv support i alla steg. Du väljer själv din familj, vi hjälper dig med t ex flygbiljetter, visum, försäkring etc. När du anländer till USA möter vi dig på flygplatsen och du reser på en 4 dagars utbildning i New York innan du fortsätter till din värdfamilj. Vi har ett nätverk av ombud över hela USA som finns där för dig. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss för vidare information.

Skandinaviska Institutet


Läs mer


Skandinaviska Institutet - EduCare USA

Studera på universitet i USA. Bo i en Amerikansk familj och arbeta deltid med lite äldre barn. EduCare är ett universitetsprogram för dig som är
över 18 år och som vill satsa på studier i USA.

Skandinaviska Institutet


Läs mer