Svenska förmedlingar


Skandinaviska Institutet - Au Pair till USA
Just nu har vi många familjer över hela USA som söker au pairer. Alla som gör en komplett ansökan före den 31 maj erbjuds därför ett startbidrag till resan på upp till $200. Du väljer själv familj.

Skandinaviska Institutet hjälper till med alla praktiska arrangemang som te.x. flygbiljetter, visum, försäkring etc. Vi har ombud på plats i USA, utbildning i New York 4 dagar. Personlig svensk kontaktperson under hela din vistelse. Vi ger dig support under hela ansökningsproceduren.

Läs mer


Få det bästa året i ditt liv - åk till USA med STS Au Pair!
Som au pair förbättrar du din engelska, utvecklas som person, får uppleva en annan kultur och lär känna nya människor! Vi hjälper dig med alla praktiska detaljer innan avresan och vår erfarna personal finns alltid till hands med stöd och hjälp under ditt år. När du åker med oss ingår flygresa, försäkring, boende, förberedelsekurs i New York, lagstadgad lön, två veckors betald ledighet och bidrag till studier på college.

Läs mer


Åk som au pair med Cultural Care - du betalar 0 kr till dess att du får en familj!
Vi på Cultural Care hjälper dig hela vägen. Från den dagen du söker, till den dagen du avslutar det bästa året i ditt liv finns vi till hands för hjälp och stöd. Vår internationella organisation har de resurser som behövs för att kunna förbereda dig inför din avresa (flyg, visum, försäkring etc) och våra lokala representanter i USA finns hela tiden till hands för dig under ditt år som au pair. Anmäl dig, kontakta oss eller skicka efter en gratis broschyr!

Läs mer


Skandinaviska Institutet - EduCare USA
Studera på universitet i USA. Bo i en Amerikansk familj och arbeta deltid med lite äldre barn. EduCare är ett universitetsprogram för dig som är
över 18 år och som vill satsa på studier i USA.

Läs mer


Au-pair organisationer A till Ö
Infotekets länkförteckning

Läs mer


Au Pair-jobb i Storbritannien och Nordirland
Vill du åka till Storbritannien eller Nordirland? Här hittar du massor av au pair-jobb, både i London och ute på landsbygden.

Läs mer


Aupaircenter of Sweden
En svensk internationell au pair-förmedling där blivande au pairer och familjer matchas ihop. Du måste bli medlem för att kunna söka i databasen bland lediga au pair-jobb.

Läs mer


MIKSO Au Pair Förmedling
Au Pair i England, Skottland och Irland. Sveriges enda (?) Au Pair-förmedling som inte tar betalt av de sökande för sina tjänster!"

Läs mer


STS - Student Travel Schools
Erbjuder språkresor, utbytesår, aupairförmedling och IBS Internatinal Business school.

Läs mer