Volontärarbete i hela världen, utländska resurser

« Förra   2  3  4   Nästa   


Forskningsexpedition inom marinbiologi till Seychellerna
Global Vision International anordnar marina uppdrag på Seychellerna. Exempel på uppgifter är:
-rädda havssköldpaddor
-studier av valhajars rörelsemönster
-studier på korallrevens utbredning och återhämtning
-arbete på marin Curieuse Marine National Park
Även volontärarbete på andra ställen i världen.

Läs mer


Volontärarbete i Nya Zeelands nationalparker
Department of Conservation i Nya Zeeland tar gärna emot volontärer i sina nationalparker. Arbetsuppgifterna är praktiska t ex:
-räkna fåglar
-restaurera historiska byggnader
-hjälpa valar som strandat
-rensa ogräs

Läs mer


Volontär i nationalparker i norra Australien
Nationalparkerna i norra Australien behöver volontärer bl a för att underhålla vandringsleder, märka djur/fåglar eller räkna vilda djur. Du måste vara över 16 år.

Läs mer


Volontärarbete i Tibet
Kortare och längre volontäruppdrag i Tibet, bl a i munkkloster.

Läs mer


Sök bland över 1 200 volontärjobb världen över
Leta dig fram till det volontärjobb som passar dig bäst. Du kan välja utifrån flera kriterier, t.ex. vart du vill åka, vad du vill arbeta med och hur länge du vill vara iväg.

Läs mer


Praktikprogram i Argentina
InsightArgentina är en organisation som matchar praktikant med företag. Praktikplatser inom en rad olika områden. Förmedlar även volontärjobb.

Läs mer


Twin - arbeta världen över
Vill du prova på att arbeta utomlands en tid. På denna portalen hittar du jobben och massor av nyttig information inför en utlandsflytt. Det finns såväl heltidsjobb, som deltidsjobb och volotärarbete. Du kan även klicka dig vidare in på Twins sida med enbart arbetstillfällen i Storbritannien.

Läs mer


Marina volontärprojekt på Madagaskar
Gör en insats för den marina forskningen på Madagaskar! Blue Ventures ordnar volontärprojekt på både kortare (1-2 veckor) och längre (6 månader) tid.

Läs mer


Bestig Kilimanjaro för att rädda barn
Global Volonteer Network anordnar en insamling för behövande barn i Uganda och erbjuder även de volontärer som hjälper till med insamlingen att tillsammans bestiga Kilimanjaro. Finns berättelser från deltagare tidigare år!

Läs mer


Rädda djur i Storbritannien
Är du intresserad av att jobba med djur i nöd men vet inte var du ska vända dig? Animal Rescuers är en organisation i Storbritannien som har gjort emaillistor på organisationer som sysslar med att hjälpa djur. Massor med olika sorters djur; hundar, katter, grisar, kaniner...Kan vara en bra utgångspunkt när man ska ta kontakt för jobb.

Läs mer


Volontärarbete med vithajar i Sydafrika
Detta är något för dig som vill göra något annorlunda! White Shark Ecoventures ligger i Gansbaai, en kuststad i Sydafrika nära det sk "Shark Alley" som är känd från National Geographic och Discovery Channels dokumentärer. Som volontär jobbar du med att göra observationer på hajarnas beteede samt att fungera som värd för turister som kommer för att dyka.

Läs mer


Rädda hundar & katter i Indien
Animal Rescue Kerala är en volontärorganisation som hjälper övergivna och sjuka djur, framförallt hundar och katter. De kastrerar, vaccinerar och omplacerar övergivna djur. De behöver hjälp av volontärer, gärna nyutexade veterinärer men även folk utan utbildning inom området för djurvård. Kerala är en av Indiens mest populära turistorter.

Läs mer


Åk på volontärläger!
IAL:s huvudsakliga verksamhet är att arrangera internationella volontärläger i Sverige och förmedla svenska volontärer till sådana läger utomlands. IAL arrangerar olika volontärläger på olika teman, som: flyktingar, integration, miljö, biodynamisk odling, esperantofestival, kultur etc.

Ett volontärläger för samman människor från olika länder - tillsammans rensar ni ogräs, byter takpannor, lagar mat, tar beslut och ha roligt. Volontärläger stöttar ideella projekt där man inte skulle ha möjlighet att anställa folk att göra jobbet. Det är en viktig princip för oss att aldrig ta jobb från den vanliga arbetsmarknaden. Arbetet på ett läger är ofta praktiskt, till exempel målning och reparationer. Det finns även solidaritetsläger för tredje världen, miljöläger och sociala läger där man arbetar med barn, gamla, handikappade eller flyktingar. Ofta ingår också studier som en del av lägret.

Läs mer


Tre månader på Galapagos
New Era Galapagos Foundation på Galapagosöarna söker volontärer inom områden som språkundervisning, miljö och konst. Du förväntas stanna minimum 3 månader. De flesta volontärer bor i värdfamilj under sin vistelse.

Läs mer


Jobba utomlands i vinter? Dags att söka!
Vill du ut och resa eller göra något annorlunda? Det finns massor med spännande säsongsarbeten och volontärjobb i hela världen. Byggarbetare i Norge? Lärare i Thailand? Volontärarbetare i Argentina?

Läs mer


MyTellus - jobbdatabas
Här finns det samlat säsongsjobb, au pair-jobb, jobb i olika länder och mycket mer. Enkelt sätt att hitta massor med tillfälliga jobb.

Läs mer


Arbeta med vilda djur i naturreservat i Botswana
Upplev världen och gör en insats! Bygg upp byarna i Sydarfirka, arbeta med handikappade och utvecklingsstörda i Ryssland eller ta hand om bebisar på ett barnhem i Malawi. Här hittar du massor med spännande volontärarbeten världen över!

Läs mer


Utlandsjobb uppdelade på flera branscher
Massor av länkar till olika typer av utlandsjobb.

Läs mer


Volontärarbete som engelskalärare i Kina
The Universal Culture School of Hunan i Kina söker konstant utlänningar spm är duktiga på engelska för att hjälpa till som lärare i denna kinesiska skola. Du får en liten lön och dessutom står skolan för ditt boende och du erhåller gratis måltider.

Läs mer


Volontärresor!
Åk som volontär till Senegal, Ghana, Sydafrika, Thailand, Indien, Mexiko, Chile, Ecuador eller Peru. Med Volontärresor arbetar du som volontär i ett lokalt projekt, upptäcker landet genom utflyker och lär dig mer på workshops. Det är en perfekt kombination av nytta och nöje!

Läs mer


« Förra   2  3  4   Nästa »