KY - Bygg och VVS



Byggproduktionsledning - sikta på toppen

Det finns jobb inom byggsektorn! Studerande från denna utbildning är mycket eftertraktade i branschen. Det råder en uttalad brist på arbets- projektledare och platschefer. Har du erfarenhet från byggbranschen eller en byggutbildning i botten är det meriterande. Genom denna utbildning kan du få toppjobben inom byggsektorn eller kanske starta eget.

Yrkeshögskolan Syd


Läs mer


Byggsamordning - deltid/distans

Är du redan verksam inom byggbranschen och vill vidareutveckla dig eller du kanske har ett stort intresse av att ge dig in i byggbranschen kan denna utbildning på deltid/distans/halvfart vara en möjlig karriärväg.

Yrkeshögskolan Syd


Läs mer


Yrkeshögskolan Syd erbjuder populära KY-utbildningar

Samtliga utbildningar hålls i samverkan med företag i Sydsverige och är direkt anpassade till näringslivets behov och ger därför mycket goda framtidsutsikter. I genomsnitt 90% av de studerande har ett kvalificerat jobb 6 månader efter avslutad utbildning! Engagerade ledningsgrupper med en majoritet från näringslivet står som garant för kvaliten i utbildningarna.

Yrkeshögskolan Syd


Läs mer


Elkonstruktion med allmän behörighet

Utbildningen ger den teoretiska kompetensen för allmän behörighet inom elområdet samt ett omfattande kurspaket med elkonstruktion med CAD och projekthantering. Både installationer för industrin och fastigheter samt högspänningsanläggningar berörs i utbildningen. Utbildningen är således bred och ger chans till jobb inom många olika områden.

Yrkeshögskolan Syd


Läs mer


KY-utbildningar hos Teknologisk Institut - Utbildningar som ger jobb

Samtliga KY-utbildningar genomförs i våra nya moderna lokaler i Upplands Väsby, norr om Stockholm.

Vi erbjuder följande KY-utbildningar:

Fastighetsteknik, tre inriktningar
* Besiktning, skadeteknik och fastighetsmiljö 80 p
* Förvaltning, teknik, ekonomi och CAD 80 p
* Byggnadsvård 120 p

Elteknik - Allmän Behörighet 40 poäng

Industriell Elteknik 80 poäng

Teknologisk Institut


Läs mer


KY-Industrimontör med inriktning ledarskap

KY-Industrimontör med inriktning ledarskap 40p Utbildningen riktar sig mot dig som har industriell yrkeserfarenhet eller 3 årig gymnasieutbildning med svetsinriktning eller motsvarande.

Älvdalens Utbildningscenter


Läs mer


Byggarbetsledare för framtiden

Byggsektorn går för högtryck och bristen på utbildade arbetsledare är stor. Därför startar Umeå kommun i samarbete med Umeå universitet en kvalificerad yrkesutbildning 60 p, för att möta efterfrågan på kvalificerad arbetskraft. Innehållet har tagits fram i samarbete med byggbranschen. Teori samt praktik kommer att varvas under hela utbildningen, där en tredjedel av utbildningen utgörs av praktik. Sveriges Byggindustrier har tagit initiativ till KY-utbildningen, som kommer att äga rum i en av Sveriges snabbast växande städer.

Umeå Kommun


Läs mer


Elkraftteknik

En utbildning i spåren efter ”Gudrun”.
Efter en omfattande undersökning bland företag och organisationer står det klart att ett mycket stort anställningsbehov finns inom elkraftsbranschen.Inte minst i spåren av ”Gudrun”.

Denna utbildning inom elkraftteknik med inriktning mot planering - byggnation och drift av elnät, ger en bred grund att stå på. Den ger dig även den teoretiska kompetensen för att verka som ingenjör/tekniker och som motsvarar kraven för ”Allmän behörighet – elinstallationer”.
Efter utbildningen kan du söka jobb som:
- planerare
- projektör
- beredare
- konstruktör
- drifttekniker
Elkraftteknik är en riksomfattande verksamhet och vi samarbetar med Fortum, Vattenfall, ES, E.on, Eskilstuna Energi & Miljö samt Mälarenergi

Västerås Stad


Läs mer


Vill du arbeta i energibranschen? En bransch i behov av arbetskraft!

En generationsväxling är på gång inom installatörskåren och marknaden för energieffektiva och miljövänliga system har en snabb tillväxt!

Energieffektiva system 60 p
Du lär dig bl a planering, installering och uppföljning av energieffektiva värmesystem. Du kan också utföra energianalyser samt energideklarationer.
Efter examen kan du arbeta som installatör, servicetekniker, energirådgivare eller utföra energideklarationer.

Tranås Utbildningscentrum


Läs mer


Södra Sverige erbjuder stora karriärmöjligheter!

Vi har gjort det lättare för Dig som vill utbilda Dig i södra Sverige. Ett hundratal utbildningar från ett 40-tal anordnare finns nu samlade på vår webbsida. Vi skulle bli överraskade om Du inte hittar något som passar just Dig!

Vill Du bli arborist, eller bagare, eller klimatkonsult, eller hudterapeut, eller inredare, eller IT-strateg, eller lokförare, eller marknadsförare, eller säljare, eller vårdadministratör, eller...?

Mångfalden är stor liksom förutsättningarna för livskvalitet. Vi har många intressanta företag på samarbetslistan som bara väntar på att få anställa Dig. Kontinenten och internationella karriärmöjligheter ligger också nära!

KY Syd


Läs mer


Sökmotor för alla KY-utbildningar i hela landet!

Hittade du inte det du sökte? Sök geografiskt och ämnesvis i KY-myndighetens databas. Här finns alla KY-utbildningar i hela landet!
KY.se


Läs mer