Studera japanska i Japan
Studera japanska med SI-Språkresor

Filosofi är en av hörnstenarna i den japanska kulturen. Och filosofers bevingade ord hör till de mest uppskattade. Som den orientaliske tänkarens; "En resa på tusen mil börjar med ett steg".

Vill du veta mer om språkstudier i japanska, kontakta Linda Anderberg som är studierådgivare för det japanska språket. Maila alla dina frågor och funderingar till
[email protected] eller ring 031-13 80 85.

SI - Språkresor

Läs mer     Beställ info
Läs japanska med AVISTA/Språkreseförmedlarna

Lockas man av en världsmetropol som har allt att erbjuda när det gäller nöjen, mat, kultur och upplevelser, så är Tokyo den perfekta platsen. Samtidigt lär man sig ett konkurrenskraftigt språk. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår. Skolan är godkänd för studiemedel av CSN. Avista har 25 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser.

AVISTA/Språkreseförmedlarna


Läs mer


Japanska språkresor med Blueberry språkresebyrå

Studera japanska på någon av Blueberry språkresebyrås CSN-berättigade språkskolor i Japan. Välj mellan den myllrande storstaden Tokyo eller den vackra gamla kejsarstaden Kyoto. Vi jobbar med kvalitetsskolor till bra priser. Testa oss!

Blueberry Språkresebyrå


Läs merJapanska i Tokyo -språkresor med Språkpunkten!

Prisvärda språkkurser till Japans huvudstad. Vår internationella språkskola med studenter från hela världen har stor erfarenhet och är godkänd av CSN. Språkkurserna finns för alla kurslängder, språknivår (från nybörjare till avancerad) och startar året runt. Vi hjälper snabbt till att ordna allt inklusive boende och ansökan till CSN. Checka pris & datum här!

Språkpunkten


Läs mer     Beställ info


Japanska ambassaden i Stockholm

Information om studier i Japan, stipendier & fonder, fakta om Japan mm.
Japanska Ambassaden


Läs mer