Arbete i Spanien

« Förra   2   Nästa   


Hjälp i Barcelona - Arbete, boende, praktikplats
Vi på Barcelona-Home.Com är ett ett ungt, internationellt och professionellt team som fungerar lite som ett student center. Vi kan hjälpa dig att finna arbete, boende, praktikplats, universitet och skolor. Bra priser på korttidsboende just nu!

Läs mer


Praktikplatser i Spanien & Belgien - arbetslivserfarenhet på franska eller spanska!
BEST-programmet kombinerar språkkurs med en praktikperiod inom valfritt område. Du studerar och praktiserar tillsammans med andra studenter från hela världen. Din praktikhandledare matchar dig med ett företag, utifrån dina kunskaper och intressen. Tidsperiod är ca 2-3 månader, men längre period kan förekomma beroende pa intresse. Populära områden är marknadsföring, finanisering, ideella organisationer, journalistik, grafisk design och översättning.

Programmet är designat för att ge dig internationell erfarenhet, sätta egna karriärmål och skapa ett framtida nätverk. Praktikplatserna är på deltid i Madrid, Barcelona, Sevilla eller Bryssel. De är obetalda men vissa löneförmåner kan förekomma.

Läs mer    Beställ info


Vill du jobba i Spanien - Stepstone
Vill du jobba i Spanien? StepStone finns i 13 länder runt om i Europa och ingår i ett nätverk som totalt täcker 35 länder. Just nu har vi över 46 000 ledig jobb i Europa. Du kan prenumerera på lediga jobb som matchar din sökprofil. Du kan också lägga in ditt CV och låta arbetsgivare hitta dig.

Läs mer


Jobba i Spanien
Jobb, praktikplatser och språkkurser i Spanien.

Läs mer


Utlandsjobb: Spanien
Jobb i Spanien som lämnats till den svenska arbetsförmedlingen.

Läs mer


Att arbeta i olika EU-länder samt Schweiz
Här finns omfattande landsspecifik information på svenska för nästan alla EU-länder!
- Här hittar du jobben
- Så ansöker du om jobb
- Uppehållstillstånd
- Skatter
- Arbetslöshetsförsäkring
- Socialförsäkring
mm
Välj det land du är intresserad av!

Läs mer


Jobb i Europa
Här kan du hitta jobb i hela Europa. Använd sidan till att söka jobb, skriva in din CV, få hjälp med praktiska bitar i en utlandsflytt.

Läs mer


MyTellus - jobbdatabas
Här finns det samlat säsongsjobb, au pair-jobb, jobb i olika länder och mycket mer. Enkelt sätt att hitta massor med tillfälliga jobb.

Läs mer


Sök efter drömjobbet i Europa
En databas där du kan leta efter arbetstillfällen i Europa, sök utifrån vilket företag du vill arbeta på, i vilket land, utifrån din utbildning eller vad du vill arbeta med. Här kan du hitta jobbet som tar dig runt Europa.

Läs mer


EURES: Leva och arbeta i ...
Omfattande information för dig som funderar på arbete i ett annat EU-land! Välj det land du är intresserad av, och klicka sedan på:

- Arbets- och levadsvillkor för att få information om viktiga frågor som att söka bostad, skola, skatter, levnadsomkostnader, hälso- och sjukvård m.m.

- Arbetsmarknadsinformation för att få uppgifter om det aktuella läget på arbetsmarknaden i landet.

Läs mer


CV-tips, engelska, franska m.m.
Hjälp att skriva ett CV, inte bara på svenska utan på engelska, franska, spanska och tyska.

Läs mer


Arbetsförmedlingen i Spanien
Spaniens offentliga arbetsförmedling - INEM.

Läs mer


100 Mejores Trabajo
De hundra viktigaste jobbsajterna i Spanien

Läs mer


JobPilot - Working in Spain
Allmän information för dig som är intresserad av att arbeta i Spanien, samt jobbdatabaser, CV-registrering m.m.

Läs mer


Monster.es
Här hittar du tusentals jobb i Spanien

Läs mer


Svenskar i Madrid
Madrid.st är till för dig som bor, arbetar eller vill besöka Madrid. Här hittar du lokal information, så som företag, sportföreningar, evenemangstips, köp- & säljannonser.

Läs mer


Att studera och arbeta i Spanien
Omfattande information sammanställd av Internationella sekretariatet vid Mälardalens högskola.

Läs mer


Jobb för svenskar på Costa del Sol
Här hittar du aktuella jobbannonser på svenska där det söks svenskar till spanska solkusten.

Läs mer


Egen restaurang i Malaga efter språkstudierna
Restaurangerna Citron och Lechuga i Málaga, har ett flertal gemensamma nämnare. Båda ligger i hjärtat av Málaga, vid Plaza de la Merced, där duvor trängs med turister, nyfikna på Picassos födelseplats. När de öppnade för några år sedan var de något av pionjärer – det var ont om restauranger som stack ut från de traditionella tapasbarerna. Och de drivs båda av unga svenska tjejer som kom till Málaga tillfälligt för att plugga spanska, men som blev kvar.

Läs mer


Annika jobbar på bar i Barcelona
Annika 19 år är i Barcelona sedan fyra månader tillbaka. "I tvåan på gymnasiet var jag här med min spanskgrupp. Under veckan vi var här fastnade jag alltmer för staden, dess folkliv, arkitekturen-alla mysiga gator och torg och så alla tillmötesgående spanjorer såklart. Jag bestämde mig då för att "hit ska jag efter studenten" och så blev det." Läs om Annikas erfarenheter i Barcelona.

Läs mer


« Förra   2   Nästa »