MaterialbeställningAustraliens största turismskola

William Angliss Institute of TAFE är Australiens största och äldsta turismskola med en mängd program inom hotell, turism och restaurang. Praktikprogram där praktik och studier varvas, samt mer exotiska program som dive resort management erbjuds på skolan.

William Angliss Institute of TAFE


Läs mer     Beställ info


AIU London - framtidsutbildning i England

AIU London specialiserar sig på yrkesinriktad utbildning. Våra program och praktikplatser gör att äventyrliga människor från hela världen kan starta sina karriärer inom mode, konst, underhållning, design och ekonomi.

AIU London erbjuder dig möjlighet att plugga till en brittisk eller amerikansk examen i Fashion Design, Fashion Marketing, Fashion Design with Marketing, Interior Design och Visual Communication och en amerikansk examen i Business Administration och Media Production.

AIU - London - American Intercontinental University


Läs mer     Beställ info


Läkarutbildning utomlands - praktisk hjälp

Funderar du på att studera till läkare utomlands men tycker det är svårt att hitta information om hur du går tillväga? Sonans Interstudies är skandinavisk representant för flera medicinska fakulteter i Central-Europa, i Tjeckien, Polen och Slovakien.

De förmedlar ett stort antal studieplatser, arrangerar antagningsprov och hjälper till med ansökning, transport och anskaffande av bostad. Alla deras tjänster är gratis.

Sonans Interstudies


Läs mer     Beställ info


Studera hotell/turism i Alperna

Swiss School of Tourism and Hospitality har trettio års erfarenhet av utbildning inom hotel management och är därmed en av Schweiz ledande skolor inom området. Skolan ligger i de schweiziska alperna och erbjuder en fantastisk studiemiljö med skidbackar utanför dörren. Utbildningsfilosofin är att blanda teoretiska ämnen med praktikperioder i branschen. Praktik kan du göra i Schweiz eller i något annat land. Program:
-3 år - Swiss Higher Diploma in Hotel & Restaurant Management
-1 1/2 år- Post Graduate Diploma in International Hospitality

Swiss School of Tourism and Hospitality


Läs mer     Beställ info


Läkar- och tandläkarutbildning i Polen

Pomeranian Medical University är ett polskt universitet med läkar- och tandläkarprogram på engelska. Eleverna kommer från Europa och Nordamerika. Universitetet ligger i Szczecin, en stad med 420 000 invånare 6 mil från Östersjökusten. Eftersom Polen är medlem i EU kan studenter med examen härifrån utan svårighet jobba i Sverige.

Pomeranian Medical University


Läs mer     Beställ info


Beställ Språkresekatalogen från SI Språkresor !!

SI-Språkresors målsättning är att i samarbete med de bästa universiteten och språkskolorna över hela världen erbjuda bästa tänkbara språkutbildning i det land där språket talas. SI erbjuder kurser i arabiska, spanska, engelska, franska, tyska, italienska, portugisiska, japanska, ryska och grekiska runt om i hela världen.

SI Språkresor


Läs mer


Free Information Service

Oavsett vad du vill studera kan du här få information och beställa broschyrer från högskolor i hela världen. Fyll i ett interaktivt formulär och vänta på svar.
The International Education Site


Läs mer


AnyCollege.Net

Här kan du söka efter ett college som passar dig utifrån flera kriterier:
-ämnesområde
-geografiskt
-sportinriktning
-typ av college
Du kan också beställa skriftligt material från de universitet som intresserar dig. Klicka på "Get information from colleges" i menyn till vänster.
AnyCollege.Net


Läs mer


Beställ material från danska skolor

Här kan du beställa material online från hundratals danska skolor, universitet mm.
Uddannelse-avisen


Läs mer


CSN: Blanketter/informationsmaterial - Studier utomlands

Här kan du beställa de blanketter och informationsmaterial som du behöver för att söka studiestöd för studier utomlands.
CSN


Läs mer


Study Abroad: Materialbeställning

Beställ informationsmaterial online från en mängd intressanta utbildningar runt om i världen.
Study Abroad


Läs mer