» Utlandet » Jobb på kryssningsfartyg, researrangörer, hotell » Jobba hos researrangörer
Jobba hos researrangörer


Jobba hos Fritidsresor!
Grundläggande krav för att arbeta utomlands är: ålder 21 år, körkort, gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska, erfarenhet från servicebranschen samt intresse och känsla för god service.
*Reseledare
*Barnledare
*Underhållare
*Service & Aktivitetsledare
Läs mer
Jobba hos Langley Travel!
Langley Travel behöver reseledare och medarbetare till sina Langley Hotell. Kockar, servitörer, bartenders, köksmästare, receptionister, diskare och glädjespridare. Vi behöver er alla. Men, du får räkna med att allt inte är en dans på rosor.
Läs mer
Jobba hos Ving 2004
Vi har många spännande arbeten både i Sverige och i vår utlandsorganisation. I utlandet kan du arbeta som Vingvärd, familjevärd, golfvärd, konferensvärd, rundtursledare, alpinvärd, caratvärd eller maxvärd. Efter några säsongers erfarenhet har du möjlighet att avancera till Servicechef, VingSchool-lärare eller Area Manager. I vår utlandsorganisation finns även tjänster inom områdena bokning, ekonomi och trafik.
Läs mer
Arbeta hos Always
Varje år rekryterar Always nya Alwaysguider, aktivitets- och barnklubbspersonal samt ekonomer till vår utlandsorganisation. De flesta som arbetar i vår utlandsorganisation har genomgått Always egen utbildning inom service och turism, Alwaysskolan.
Läs mer
Jobba på STS Solresor!
Som reseledare är du vårt ansikte mot gästen. Det är du som ser till att våra gäster trivs och att deras förväntningar uppfylls. Arbetet består bl a av transfer, hotellservice och utflykter. Vi söker också reseledare till våra Happyklubbar där barnen står i centrum
Läs mer
Jobba hos STS Alpresor!
Under hela året behöver STS personal till destinationer runt om i Europa. Om du börjar jobba hos STS har du en stor möjlighet att komma vidare i resebranschen och framför allt ta ett stort steg in i en rolig och händelserik värld.
STS har olika tjänster lediga under året med störst vikt på vintern. Vi hjälper även många av våra samarbetspartners med personal t ex reseledare skidinstruktör.
Läs mer