» Yrken & ämnen A-Ö » Försäljare
Försäljare


Akademi Båstad
erbjuder sju kvalificerade yrkesutbildningar:
- Guide/Reseledare, turismutbildning
- Gastronomisk Restaurang, gastronomiutbildning
- Akutsjukvård i Hemmet, vårdutbildning
- Mediesäljare, säljutbildning
- Turism & Service, turismutbildning
- Radiomedia, radioutbildning
- Progressivt ledarskap, ledarskapsutbildning

Läs mer
Tre spännande KY-Utbildningar i Osby
Marknadsföring/försäljning med internationell inriktning - Utbildningen ger dig en bred försäljningskompetens för arbete både mot den internationella och den svenska marknaden.

Certifierad programmerare - Ger dig mycket goda kunskaper i programkonstruktion och systemutveckling av datorprogram. I utbildningen ges du möjlighet till fem Microsoft certifikat.

Internationell svetsare - Du får fördjupade kunskaper i en eller flera svetsmetoder. Utbildningen leder till internationellt svetscertifikat inom vald svetsmetod.

Ansökan senast 1maj 2006. Ansökningsblankett via vår hemsida www.osby.seLäs mer
Morgondagens affärsman
Säljutbildning 60 KY-poäng
*En kvalificerad yrkesutbildning (KY) för blivande säljare i
leverantörsföretag till Dagligvaruhandeln, Restaurang & Storkök, samt Fackhandeln.
*Behovet av välutbildade säljare i leverantörsföretagen är mycket stort och i framtiden väntas en ökad efterfrågan. I utbildningen ingår en stor del praktik.
*Skolan samarbetar med bl a följande företag: Arla, Carlsberg, Cerealia, Dr Oetker, Foodmark GB Glace, Kavli, Leaf, McCain, Metsä Tissue Procordia, Sardus, Spendrups,
Storck, Swedish Match, Wasabröd, Wrigley, Åbro.
Riksintag, med start den 24 april 2022 60 KY-poäng

Framtid som butikschef
Butiks-/avdelningschefsutbildning 45 Ky poäng
Kvalificerad Yrkesutbildning (Ky) för blivande butiks-/avdelningschefer i detalj-/fackhandeln.
Utbildningen för butiks- och avdelningschefer är en kvalificerad yrkesutbildning som ger deltagarna de kunskaper som behövs för att leda arbetet i en modern detaljhandel.
Utbildningen stöds av Svensk Dagligvaruhandel / Svensk Handel
Riksintag, med start den 3 april 2022 45 KY-poäng

Läs mer
Sverige behöver välutbildade säljare!
FörsäljningsAkademien erbjuder två KY-program, som gör dig väl rustad för en karriär i ett efterfrågat framtidsyrke.

-Marknadsföring & försäljning, fyra terminer/80 poäng,
-Teknisk försäljning & marknadsföring fyra terminer/85 poäng, som förbereder dig för att sälja produkter med högt teknikinnehåll.

Försäljningsakademins utbildningar får högst betyg av alla KY-utbildningar inom kategorin Ekonomi i en av SCB:s senaste studentenkät.

Läs mer
Proffssäljare inom bygg- och järnfackhandeln
Du vill gärna lära dig att sälja, förhandla och marknadsföra! Du vill lära dig logistik, IT och ekonomi! Du vill ha ett arbete, där du får kontakt med många människor, där du får ta ansvar och ha fullt upp hela dagen!

Nu finns en ny KY-utbildning som ger dig möjlighet att bli proffssäljare för bygg- och järnfackhandeln, byggindustrin och övrig handel. Praktisk upplärning på spännande företag med rekryteringsbehov ingår i programmet.

Läs mer    Beställ info
Företagare - Camping/stugby/vandrarhem, 60 KY-poäng
Ny utbildning vid Gastronomihögskolan i samarbete med Campus Varberg
Vill du lära dig driva och utveckla en fritidsanläggning så är det här en utbildning för dig. Förlagd till Varberg - näst störst i Sverige på gästnätter inom camping - och samplanerad med SCR (Sveriges Camping- & Stugföretagares Riksorganisation) och med en rad ledande anläggningar som medverkande - både vid kusterna och i fjällen. Under 20 veckor deltar du i driften på en anläggning från planering och start till avslutning och utvärdering.
Ladda ner vår broschyr i pdfformat

Läs mer
Tycker du om att göra affärer?
Inköpsfunktionens betydelse för företagets lönsamhet och utveckling är stor och kommer att fortsätta att öka. Detta ställer höga krav på tillgång till strategisk inköparkompetens. Samtidigt råder det idag brist på välutbildade inköpare. Inköp & Supply Management, 85 KY-p, är framtagen tillsammans med några av landets ledande företag såsom IKEA, Strålfors, Volvo, Tetra Pak m fl.

Läs mer
Framtidsjobb som företagssäljare?
IHM Företagssäljare på två år (80 KY-poäng) är utbildningen för dig som vill utvecklas inom affärsmannaskap (ekonomi och marknadsföring), säljplanering, praktisk försäljning och nyckelkundssamarbete. Utbildningen ger både praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta inom sälj- och marknadsföringsyrket. Utbildningsstart hösten 2006 på
IHM Business School i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer
Möjligheternas skola...
ForshagaAkademin erbjuder utbildningar med följande inriktningar:
- Sporthandel och Idrott
- Hundar och hundsport
- Jakt och Viltvård
- Fiske och Turism
Satsa på dina drömmar och utbilda dig till ett spännande framtidsyrke.

Läs mer
I Yrken A-Ö finns bl a följande yrkesbeskrivningar
Säljare i företag
Mediasäljare
Säljare i butik och varuhus
Inköpare
Du får information om de vanligaste arbetsuppgifterna, utbildningsvägar, hur den framtida arbetsmarknaden ser ut och lönenivå.

Läs mer
Framtidens ledare i Detaljhandeln?
Ny KY-utbildning vägen till ett framtidsyrke!
Vi utbildar framtidens ledare till en av Sveriges mest expansiva branscher - vill du bli en av dem? Under två års tid lär du dig att förstå affärer, ekonomi och hur du leder och motiverar andra människor till gemensam framgång. Utbildningen är utvecklad i nära samarbete med branschorganisationer och kända företag. Efter examen står många spännande karriärvägar öppna för dig, till exempel att driva en större butik, utveckla nya koncept eller arbeta med inköp i mindre verksamheter. Vill du starta en egen verksamhet är utbildningen en perfekt start.

Läs mer
Fyra unika KY-utbildningar i Leksand!
Utbildningarna på Entreprenörskolan utformar vi i nära samarbete med branschorganisationer och tongivande företag, så att utbildningarna svarar upp mot näringslivets behov och önskemål. Det ger dig en unik chans att knyta kontakter med etablerade företag inom handeln och stora möjligheter till jobb efter utbildningen.
Vi erbjuder följande utbildningar:
* Entreprenörskap inom Upplevelseindustrin 80p KY
* Kommunikatör/dekoratör 80p KY
* Affärsmannaskap inom Detaljhandeln 50 p KY (distans)
* Andra driftsformer inom vård och omsorg 40 p KY (deltid)

Läs mer
Valutaförsäljare
Cambio? Caramba!
Efter euronejet har valutaförsäljarna på Forex ljusa tider och även om arbetsplatsen är trång är vyerna desto större. Genom kundernas drömmar reser Emma och Nina världen runt.

Läs mer
Att jobba på H&M;
Information om hur det är att jobba som försäljare, avdelningschef, inköpsassistent, dataansvarig mm mm

Läs mer
Exportsäljarprogram genom Exportrådet
Exportrådets Exportsäljarprogram är ett internationellt traineeprogram som varvar exportpraktik i ett mindre företag med exportseminarier i Sverige och utomlands under sex månader. Programmet riktar sig till Dig som är nyutexaminerad och arbetslös ekonom eller ingenjör med internationell inriktning, goda språkkunskaper och intresse av att satsa på en internationell karriär i små och medelstora företag.


Läs mer