» Alla länder » Studier i Europa » Frankrike » Studier i franska » Studera franska i Frankrike
Studera franska i Frankrike
Blueberry Språkresebyrå: Specialerbjudanden
Studera språk i hundratalet orter i hela världen t ex London, Barcelona, Sydney, Montpellier, Alicante, Heidelberg, Wien, Florens, Ecuador och Sydafrika. Sommar-, intensiv- och terminskurser med studiemedel på universitet och internationella språkskolor. Kontakta oss så ger vi gärna tips och råd.
Läs mer
AVISTA/Språkreseförmedlarna
Vi erbjuder språkutbildningar på 20 platser i Frankrike, Schweiz och Kanada. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår. De flesta längre kurser i Europa ger möjlighet till studiemedel. 25 års erfarenhet.
Läs mer
ESL Språkutbildning utomlands
Hitta rätt språkkurs från stort urval av språk och språkresor.
10 språk – 20 länder – Originalpriser – Studiemedel.
Kontakta oss gratis. Utnyttja våra specialerbjudanden.
Läs mer
Ta sabbatsår för att förbättra ett språk och uppleva världen!
Nu är det dags att ta tag i ambitionerna att åka ut i världen och lära sig/förbättra ett språk!
EEC samarbetar med ett 60-tal universitet och privata skolor i Europa, USA, Australien och på Nya Zeeland. Språkkurserna ges på alla nivåer, även för nybörjare. Välj mellan fem språk; engelska, franska, spanska, tyska och italienska på sextio orter i Europa och Latinamerika.
Du kan söka studiemedel för kursavgift, uppehälle, resa och försäkring. EEC hjälper dig kostnadsfritt med inskrivning på universitet, studiemedelsansökan och inkvartering.
Läs mer    Beställ info
Rid och läs franska i Provence
Språkstudier kombinerat med ridlektioner på olika nivåer, hoppning, rida ut, dressyr, hästvård.
Braheskolan
Läs mer


SI - Spåkresor & Spanska Institutet AB
SI´s mål är att erbjuda högkvalitativa språkutbildningar utomlands. Vi har kurser för alla i de stora världsspråken såsom bla. spanska, kinesiska,engelska, japanska, franska, italienska, grekiska, m.fl. Flertalet av våra utbildningar är godkända av CSN/Högskoleverket för studiemedel. SI har
totalpriser och är medlem i Utbildningsföretagens Förening.
Läs mer
Språkkurser utomlands för vuxna
DiaLangs vägledare är specialister på språkstudier utomlands. I mer än 10 år har vi hjälpt språkintresserade att finna rätt kurs och studieort efter deras behov. Bland våra kunder finns vuxna studenter över 18 år, yrkesverksamma som behöver språket på arbetet och vuxna som på sin fritid vill förbättra språkkunskaperna och träffa likasinnade.
Hos DiaLang får du personlig rådgivning av erfarna förmedlare.På DiaLangs hemsida finner du språkskolor för internationella studerande i Storbritannien, Irland, Malta, Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien, USA, Australien m.fl. länder.
Läs mer


New World Studies
Förmedlar platser till International University of Monaco på den franska rivieran samt till språkskolor i Paris och Nice. Vi hjälper dig med allt praktiskt innan avfärd!
Läs mer
International Meetings
Erbjuder språkkurser i engelska, tyska, spanska, franska, italienska och portugisiska på flera nivåer i länder världen över.
IM Business erbjuder språkkurser som bl a vänder sig till företagsledare och annan administrativ personal.
Läs mer


Kombinera språkstudier med teater, dans, bild och form mm
*Välj intensiva engelskstudier på Swedish Folk High School i Brighton med tillval som "Image, Colour and Form", "Drama Workshop" eller "Work Experience". 23 veckor våren 2005
*Välj intensiva franskstudier i Aix-en-Provence med tillval som "Bild och form", "Modern dans" eller "Kultur och teater". 24 veckor våren 2005
För program kontakta Braheskolan per tel 0390-566 00 eller e-post: [email protected]
Läs mer
Språkskolor i Frankrike
Infotekets omfattande länkförteckning!
Läs mer
Europa-Pages - Directory of European Language Courses
Information om hundratals språkkurser i Europa! Engelska i Storbritannien eller på Irland, spanska i Spanien, tyska i Tyskland och franska i Frankrike.
Läs mer
French as a Foreign Language Courses and Training Courses for Teachers
En komplett guide för dig som vill studera franska i Frankrike.
Läs mer
Härlig sommar vid fransk språkskola
Franskspråkig semester erbjuds av France Langue & Culture, en förtjusande språkskola med sitt säte i Saint Raphael och Nice, mitt på den vackra franska Rivieran. Skolan specialiserar sig på franska kurser för enskilda och familjer, anpassade utifrån var och ens nivå och behov.
Läs mer
French in France
Hitta språkutbildningar och få allmänna tips om boende, sjukvård, visumregler m.m.
Läs mer
WorldLink Education
Erbjuder kvalificerade kurser i franska i Paris, Nice, Chambéry or Annecy.
Läs mer
Sorbonne: Kurser i franska språket och fransk kultur
Läs franska i Frankrike! Hela år eller sommarkurser på alla nivåer.
Läs mer
Studera franska i Paris och Nice
Många intressanta kurser.
Läs mer
Study in France as an exchange student
För gymnasister som vill studera i Frankrike under ett läsår och bo hos en utvald fransk familj eller på internat. Franska riviäran, Bretagne eller Paris.
Läs mer