» Alla länder » Studier i Oceanien » Nya Zeeland  » Ansökan till universitet
Studier i Nya Zeeland-Ansökan till universitet


Nyfiken på att plugga utomlands?
KILROY education representerar universitet och college i Australien, Nya Zeeland, USA och Kanada. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och praktisk hjälp med din ansökan på våra kontor i Stockholm, Uppsala, Umeå, Linköping, Örebro, Göteborg, Lund och Malmö.

Läs mer
Hur går själva ansökan till?
Här får du information om var du hittar ansökningsblanketter och vilka krav som ställs för att bli antagen.

Läs mer
IGS - Din länk till internationell utbildning
IGS representerar universitet och skolor utomlands som tillsammans erbjuder
över 5000 olika kurser och utbildningar.

IGS ger kostnadsfri information och studierådgivning. Vi hjälper Dig med allt praktiskt såsom ansökan, visum, studiemedel, boende, försäkring, resa mm.

Läs mer    Beställ info
CIS - Center for International Studies 2005
Officiell representant för utvalda universitet i USA, Australien och Nya Zeeland
erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och bästa möjliga service inför dina utlandsstudier.
Genom CIS går ansökningsprocessen smidigt och effektivt. Du får en total överblick över vilka examina, program och kurser som finns och vilka som är värdefulla såväl i Sverige som i ett globalt perspektiv. Även stipendiehjälp.

Läs mer
Översättningar av gymnasiebetyg
Här finns information för den som ska hjälpa elever som gått ut ett svenskt gymnasieprogram att översätta sina betyg till främst engelska, och information om den svenska gymnasieskolan.
Många länder är noga med att betygsöversättningen ser officiell ut. Stämpla därför det översatta dokumentet med skolans stämpel och/eller använd ett papper med skolans (flerfärgade) logotyp. Skicka också med en kopia på det svenska betyget så att det är tydligt att översättningen stämmer överens med originalet.
(Skolverket)

Läs mer
IELTS (International English Language Testing System)
IELTS-provet är ett internationellt erkänt alternativ till det amerikanska TOEFL-provet och godtas av de flesta universiteten i Storbritannien, Australien, Nya Zeeland samt av många universitet i USA. Ansvariga för IELTS är University of Cambridge, British Council och IDP Education Australia. Det finns mer än 100 IELTS- center i världen. I Sverige finns för närvarande tre center - Folkuniversitetet i Göteborg, Lund och Stockholm. Provet hålls regelbundet året runt, resultatet kommer inom två veckor.

Läs mer
Welcome to TOEFL OnLine
Information om Toefltestet, som är ett språktest i engelska. Krävs ofta ett visst resultat för att bli antagen till universitet i engelskspråkiga länder. Observera att universitet i Australien ofta godkänner ett bra svenskt gymnasiebetyg.

Läs mer