» VolontärGuiden » Volontärarbete i hela världen, svenska resurser
Volontärarbete i hela världen, svenska resurser

« Förra   1  3   Nästa   


Lediga volontärplatser i Afrika och Asien 2005
IKU är en ideell ungdomsorganisation som skickar och tar emot unga mellan 18 och 25 år som vill leva och arbeta volontärt runt om i världen under ett år eller ett halvår.
Nu är det dags att ansöka om du vill åka som volontär med Internationellt Kulturutbyte till våren 2005!
Läs mer
Zenit - För dig som vill ut i världen
Vill du göra någonting för att hjälpa andra, t ex åka iväg och jobba som volontär i ett fattigt land eller prova dina vingar genom att lämna Sverige och hemmet för ett tag?
Sida:s ungdomssajt Zenit har massor av information för dig som är ung och vill ut i världen, samt länkar till organisationer med kulturutbyten, volontärprogram, stipendier mm mm
Läs mer
Cosmomind: Att jobba som volontär
Omfattande information om hur man skaffar ett volontärjobb samt ett reportage om Marit, 31, år från Norge jobbar just nu för Läkare utan Gränser i Camacupa i Angola. Efter att ha sökt fick hon vänta i två år på att få ett uppdrag.
Läs mer
Långtidsvolontär - De senaste platserna
Som långtidsvolontär får du kost och logi, och en del projekt ger dig även fickpengar och SCIs försäkring. Resan bekostar du vanligtvis själv. Volontäravgift (600 kr) samt medlemsavgift (150 kr) tillkommer. Du kan vara MTV - Medium Term Volunteer (3-6 månader) och LTV- Long Term Volunteer (längre än 6 månader)
Läs mer
Utsikt.nu: Studier och jobb utomlands
En svensk databas där du kan söka språkresor, college, universitet, jobb, volontärarbete, au pair-förmedlingar och andra äventyr utomlands.
www.utsikt.nu
Läs mer
Hallå Praktikant
Praktik och utlandstjänstgöring vid internationella organisationer
En allt större efterfrågan för internationell praktik och tjänstgöring bland unga välutbildade vid universitet och högskolor har föranlett tillkomsten av skriften "Praktik och utbildningstjänstgöring vid Internationella organisationer". Den riktar sig främst till yngre akademiker som nyligen avslutat sina studier eller är på väg att avsluta dessa.
Ladda ner en hel bok i pdfformat
Läs mer
Anna - biståndsarbetande sjuksköterska
Det finns inga ordinära arbetstider när man arbetar som jag gör, man arbetar så mycket som behövs. Jag var ledig på söndagar och var 8:e vecka i södra Sudan.
Läs mer
Vill du jobba som volontär utbytesåret 2005?
Jobba som volontär i Japan, England, Tyskland, Taiwan, Indien, Island, Costa Rica, Kenya, Honduras, Bolivia eller Mexico. Du som är mellan 18-25 år kan söka!
Internationellt KulturUtbyte
Läs mer
Läkare Utan Gränser
Att arbeta som volontär för Läkare Utan Gränser är mycket krävande, men det ger mycket tillbaka. Man bidrar till genomförandet av ett viktigt mål - att ge medicinsk och humanitär hjälp till människor i nöd.
Personal söks inom följande yrkeskategorier:
-Läkare
-Specialistläkare
-Sjuksköterskor
-Nutritionister
-Laboratorieassistenter
-Finansiella controllers
-Logistiker
-Administratörer
-Koordinatörer
Läs mer
Globalportalen.org
En svensk portal för dig som vill jobba som volontär i hela världen
Välkommen att söka bland över 1.000 utvalda och granskade länktips om drygt 140 länder och en rad ämnen kring globala frågor.
Läs mer
Länkar till volontärjobb i hela världen
Arbetsförmedlingens länkförteckning.
Klicka på volontär i vänstermarginalen!
Läs mer
Jobba utomlands med svenska kyrkan
Vi behöver därför dig som vill verka och arbeta för Svenska kyrkan utanför Sveriges gränser. Att engagera sig i svenska kyrkans arbete utomlands kan göras på flera olika sätt - som volontär, missionär eller stipendiat.
Läs mer
MyTellus.com
Webbplats med studie- och arbetsmöjligheter i hela världen. MyTellus.com ska med hjälp av hög kvalitet på informationen och roliga tjänster ge dig som vill ut i världen massor av bra tips och nödvändig kunskap.
Läs mer
Praktisera i södra Afrika
Som Södra Afrika-praktikant får du under ca 5 veckor möjlighet att besöka något av våra samarbetsländer i södra Afrika. Du får då tillfälle att följa Afrikagruppernas arbete på plats. Förberedelsen inför din utresa och hemkomst är delvis samma som för de som Afrikagrupperna skickar ut på två-årskontrakt. Alla som är mellan 18 och 25 år kan söka!Afrikagrupperna
Läs mer
Vill du jobba som volontär i Sydamerika?
Vi söker dig med några års förenings- och yrkeserfarenhet, som är intresserad av solidaritetsarbete i Latinamerika.
UBV, Utbildning för biståndsverksamhet
Läs mer
Vill du jobba internationellt?
Forum Syd är en samarbetsorganisation inom folkrörelsebiståndet med 168 svenska organisationer som medlemmar. Forum Syd Ung riktar sig till ungdomar som är intresserade av utbildningar, internationellt utbyte, praktik, volontärjobb mm
Läs mer
Internationella Arbetslag
Vill du resa utomlands men inte vara turist? Vill du träffa och lära känna människor från hela världen och ha kul på ett meningsfullt sätt? Internationella Arbetslag (IAL) är en fredsförening som arrangerar volontärläger och förmedlar volontärer. Välj mellan 800 volontärläger runtom i världen under tiden maj-september
Läs mer
Jobba för världen - 100-tals aktuella volontärjobb i hela världen presenteras
Vill du arbeta med globala frågor, bistånd, utvecklingsprojekt?
Här hittar du länkar till lediga jobb-sidor hos Globalportalens organisationer. Här nedan finns också specifika lediga tjänster och sidor som berättar mer allmänt hur det är att arbeta utomlands som volontär eller biståndsarbetare, vad som krävs osv.
Läs mer
Jobba som volontär i Thailand
Res och lär som volontär i Thailand!
Openmindprojects
Läs mer
Volontärmöjlighet i Indonesien
Den Indonesiska organisationen Walhi Kalbar söker en volontär för ett halvår eller mer.
My Tellus
Läs mer
« Förra   1  3   Nästa »