» Nyheter » Nya länkar » 1:e mars 2005
1:e mars 2005

« Förra   1  2  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32   Nästa   


Praktik sommarjobb trainee på mm på IKEA
1. Hur söker jag examensarbete på IKEA?
2. Erbjuder IKEA internships?
3. Har IKEA något traineeprogram?
4. Erbjuder IKEA praktikplatser?
5. Hur söker jag jobb på IKEA?
6. Kan jag söka jobb på IKEA utomlands?
7. Hur söker jag sommarjobb på IKEA?
Läs mer
Kolmårdens djurpark söker säsongsarbetare!
Vi söker efter medarbetare som på ett professionellt sätt kan och vill göra allt för att våra kunder ska få en fantastisk upplevelse hos oss. På Kolmården får du möjlighet att jobba i en unik och spännande miljö och med många kundkontakter varav många är barn.
Läs mer
Lilla IQ-testet
Tycker du att du är ganska smart? Det får vi väl se! Gör detta lilla IQ-test och se vilket resultat du får. Testet består av 10 korta frågor. Efteråt kan du jämföra dina svar med andras.
Läs mer
Testa din Emotionella Intelligens
EQ (Emotionell Intelligens) är ett mått på känslomässiga reaktioner på olika (vardags) situationer. Ditt EQ visar hur framgångsrik du är när det gäller (vänskaps) relationer och att till exempel hantera besvikelse eller svåra situationer. Hur högt är ditt EQ? Svara på följande 10 frågor och du kommer att få en personlig EQ-kvot. Sedan kan du läsa andras svar.
Läs mer
Kiropraktiken i Sverige
Allmän information från Kiropraktikerförbundet
Läs mer
Läkarsekreterare
En serie intressanta artiklar:
- Ny läkarsekreterarutbildning planeras
- Läkarsekreterarnas jobb under luppen
- Många vill bli läkarsekreterare
mm mm mm
Läs mer
Vad gör en tandtekniker?
För att bli en bra tandtekniker krävs det att man har ett bra färg- och formsinne. Tandteknikern arbetar i nära samarbete med tandläkaren och framställer kronor, broar, tandställningar osv, allt som inte kan framställas direkt i munnen.
Läs mer
Jag läser religionsvetenskap! Vilket yrke ska jag välja?
-Religionslärare
-Präst i Svenska Kyrkan
-Diakon i Svenska Kyrkan
-Församlingspedagog i Svenska Kyrkan
-Tjänst i frikyrka
Det första läsåret är gemensamt för samtliga studerande i religionsvetenskap sedan måste du välja inriktning
Bra allmän information från Institutionen förrReligionsvetenskap vid Umeå universitet.
Läs mer
Meriterande utlandspraktik för lärarstudenter & lärare
Lärarstudenter och lärare kan söka ett Comenius-stipendium för att praktisera 3 - 8 månader i en skola i ett annat europeiskt land. Språkassistenten deltar i första hand i språkundervisningen men ska integreras i hela skolans verksamhet. 12-16 undervisningstimmar/vecka. Ansökningstiden förlängd till 15 maj. Ansökningshandlingar hittar du här!
Läs mer
Informationslogistik 40p breddmagister
Informationslogistik effektiviserar informationens flöden och skapar nya affärsmöjligheter. Ge dig själv chansen att delta i utvecklingen. Läs Informationslogistik 40p, breddmagisterutbildning/ på distans.
Läs mer
Passar du som informationslogistiker?
Vi har satt samman ett test med 20 påståenden. Där kan du räkna fram hur många CIL-poäng du får. Lite på skoj och lite på allvar.
Du markerar en ruta för varje påstående.
Du kan få max 80 poäng. Försök inte räkna ut hur vi har poängsatt frågorna i förväg. Det går inte, så det är bara att köra igång.
Läs mer
Informationslogistik i vård och omsorg 40p breddmagister / distans
Vården står inför väldiga utmaningar. Informationslogistik effektiviserar flöden och vårdkedjor. Ge dig själv chansen att påverka. Läs Informationslogistik i vård och omsorg 40p, breddmagisterutbildning/distans.
Läs mer
Informationslogistik 140p
En unik och effektiv utbildning där världsföretag samarbetar med universitet/högskola och offentlig sektor. Din fil kand är en kombination av IT/informatik, ekonomi/management och logistik. Modiga människor utvecklar framtiden – ge dig själv chansen till ett framtidsjobb!
Läs mer
Studiestödet i de nordiska länderna
En jämförelse av studiestödet i de nordiska länderna i euro hösten 2004.
Läs mer
Omräkningstabell svenska gymnasiebetyg till danska
Vad motsvarar mitt svenska genomsnittsbetyg i Danmark? Betygskraven för de danska högskoleutbildningar anges enligt det danska betygssystemet. Här är en tabell som visar vad ditt svenska snittbetyg motsvarar i det danska betygssystemet.
Läs mer
Studier i Italien
Utbildningsministeriets officiella webbplats för utländska studenter som vill studera i Italien. Information om högre utbildning på engelska!
Läs mer
Riksglasskolan i Kosta
Kosta Glascenter har en av landets två Riksglasskolor och är en kreativ mötesplats för hantverkare, designers och internationella gäststuderande. Studera i små grupper i helt nyrenoverade lokaler i Glasriket i nära samarbete med bland annat Orrefors, Kosta Boda och SEA.

Två huvudprogram:
Gymnasienivå: Hantverksprogrammet "Glasblåsning och förädling"
Riksintag!
KY-program 2 år: Yrkesförberedande träning i manuell glastillverkning. Kommer inom kort!
Läs mer    Beställ info
Studenter positiva till snabbare högskoletakt
Många studenter är intresserade av att klara av sina utbildningar på kortare tid genom att läsa mer på sommaren. Även samhället kan tjäna på högskoleutbildningar med snabbare studietakt. Det visar en rapport som Högskoleverket lämnar till regeringen idag.
Läs mer
KY - Väktare och Skyddsvakt
Bevakning 60p -utbildar till väktare och skyddsvakt för att kunna arbeta förebyggande mot brand, brott och skador. Problemlösande metoder med förståelse för människors beteende och behov.
Bakgrunden är det moderna samhällets mer komplicerade natur, polisens minskade resurser och att bevakningsföretag anlitas till allt fler arbetsuppgifter.Etik, moral och kommunikation löper som en röd tråd genom hela utbildningen.
Techfuturum i Landskrona. Öppet hus den 6:e april!
Läs mer
Utlänningar är bra konstiga
Svenskar planerar, låter alla komma till tals och är artiga. Danskarna är titelsjuka. Fransmännen fjäskar för chefen. Finnarna går på i ullstrumporna. De kulturella särdragen gör sig påminda när olika nationaliteter ska samarbeta.
Läs mer
« Förra   1  2  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32   Nästa »